Jump to content

mumushummus

INACTIV
 • Posts

  284
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.studiobroderie.webs.com
 • Yahoo
  mumushummus

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ORADEA CITTA ETERNA
 • Carnet moto din
  1998
 • Motocicleta
  Die criza
 • Numar Moto
  fara sot.. :P
 • Club
  MORCOVII MC

mumushummus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. cand spus io la voi asta tare duce ei la hungari nu crezut nime mine noah amu iaca fost cum eu spus! eljen a papa!
 2. place la mine cu cata liniste acceptati situatia.... mai lasati frunzele tehnobotanice sau cum le spune si rationati...
 3. La uni se merita..... la altii nu .... pretuim valorile ca ele estem viitoru la ei .....igen! traiasca si floreasca rumania la ea!
 4. igen asa este la el.... bine spus iredentista si sovinista este ea la tine!
 5. Eu sigur nu ma chinui he he ehei alelei ! .... stii tu cine se chinuie nu? Mesaj completat la voi la bloc este gard? viu?
 6. "Trebuie sa fii super destept sau ambitios ca din sarac lipit sa ajungi om de succes fara a fura. Teoretic sansele sunt minime" pot sa imi scriu asta pe gardul casei?
 7. da telifun din ferentari nu vrei ? damaroaia nu te inspira? am un militari aprope nou .... cu urma de sange pe el ... Mesaj completat aha, aha daia cara fotoghinu si apa cu caruta ??? s-au ploua des si se umple cisterna repede? acuma serios aborigenii au camasi lucioase? he? la cina tot soparla serviti? "ADMIN Warned on Yesterday, 03:04 PM Added to warn level Atentie, nu sunt permise bannere in semnatura!"
 8. +1 "ADMIN Warned on Yesterday, 03:04 PM Added to warn level Atentie, nu sunt permise bannere in semnatura!"
 9. frate vezi ca nu stii la ei canta publicul imnul nu fanfara sau "cantaretii" pusi ( la noi sa permis si se permite, s-a putut, asai ce bine v-ati distrat? )..... la ei nu am vazut sa ponegreasca sau sa glumeasca macar cu insemnele nationale, tiganii canta muzica lor populara da nu misca unu s-o maneleasca sau asa ceva, si sigur daca faci o miscare in public la ei care nu le convine nu stau si filmeaza cu telefonul si rad si sparg seminte .... la ce fanatici sunt sare si baba de 94 de ani si te ciomageste, dapoi restu ..... asta e suntem diluati si cei care am mai ramas Ianculeeeeeeeeeeeeeeeee, scoboara din muntii!!
 10. fain asa frate, sa le pui pe uitubi dupa aceea .... exact cum se comporta romanii, spectatori la cum sunt tot ei cacao pe cap... asta-i neamul tau Horea? frate litlle ai grija ca se impart cocarde la public, ca ei fac treaba pana la capat nu ca noi ca ducem doar seminte de acasa.... si poate te filmeaza unu cum agiti stegulet cu culori ciudate
 11. au intrat da le-am dat cu flit au incercat ceva genu popa tokes .... doliu si beep! Mesaj completat E 15 martie da am vreut sa vad daca sare maghiarimea .... se pare ca nu prea stiu data exacta nici ei .... he he he noa da ia ros pizma un pic de mi-au sters semanatura cu buzele lor crapate..... "si eu m-am chinuit mult sa fac" semanatura asta..... si nu mai capat berea aia pentru ea..... Sarut mana conasule si bogdaproste ....
×
×
 • Create New...