rapptoor Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 am scapat casca pe jos cu viziera deschisa si mi sau rupt suportii de la viziera pe unde pot sa gasesc accesorii pt casti??? ca nu vreau sa imi cumpar o casca noua pt 2 plastice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 am scapat casca pe jos cu viziera deschisa si mi sau rupt suportii de la viziera pe unde pot sa gasesc accesorii pt casti??? ca nu vreau sa imi cumpar o casca noua pt 2 plastice Ce firma/model de casca? Depinde de model, ca nu se potrivesc (nu sunt sigur de aceasta afirmatie, dar am 2 casti si stiu sigur ca nu se potrivesc de la una la alta. Una este CMS iar cealalta ...ceva cu F11 Racer...no-name cred. Dupa ce am spart viziera la CMS, m-am dus tot acolo si am luat viziera noua. Acolo gasesti viziere pentru CMS, doua modele: clar - 50 RON si fumurie 120 RON. S-ar putea sa aiba si pentru alte modele, sincer nu am intrebat, ca nu m-a interesat. - Mai poti incerca la reprezentanta Honda de la Perla, langa Maserati Romania, pe Dorobanti. Ei sunt distribuitori SHARK. - Mai poti incerca la magazinul Moto Adventure de la Cotroceni. - O alta idee este sa iei catalogul de la Louis (eu l-am luat de la magazinul din Ploiesti de la Paulas Bikershop, costa 10 RON) si sa te uiti acolo, sa gasesti pentru modelul tau. sau pe web: www.paulas-bikershop.com. Eventual sa dai telefoane mai intai ca toate magazinele care le-am mentioat au sit web. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapptoor Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 Ce firma/model de casca? Depinde de model, ca nu se potrivesc (nu sunt sigur de aceasta afirmatie, dar am 2 casti si stiu sigur ca nu se potrivesc de la una la alta. Una este CMS iar cealalta ...ceva cu F11 Racer...no-name cred. Dupa ce am spart viziera la CMS, m-am dus tot acolo si am luat viziera noua. Acolo gasesti viziere pentru CMS, doua modele: clar - 50 RON si fumurie 120 RON. S-ar putea sa aiba si pentru alte modele, sincer nu am intrebat, ca nu m-a interesat. - Mai poti incerca la reprezentanta Honda de la Perla, langa Maserati Romania, pe Dorobanti. Ei sunt distribuitori SHARK. - Mai poti incerca la magazinul Moto Adventure de la Cotroceni. - O alta idee este sa iei catalogul de la Louis (eu l-am luat de la magazinul din Ploiesti de la Paulas Bikershop, costa 10 RON) si sa te uiti acolo, sa gasesti pentru modelul tau. sau pe web: www.paulas-bikershop.com. Eventual sa dai telefoane mai intai ca toate magazinele care le-am mentioat au sit web. multumesc o sa vad cum gasesc nu viziera sa rupt ci santurie din suportii de pe casca o sa incerc pe la magazinele care le-ai recomandat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Incearca si pe louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate