ser79ban Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 scrie pe el 2002. Pe cel din 2006 il are cineva? legea 195 e din 2002, dar monitoul e din 20Martie2006 oricum mai e un link citeva pagini mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 legea 195 e din 2002, dar monitoul e din 20Martie2006 oricum mai e un link citeva pagini mai devreme Eram chior de somn. Tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Mai sunt ..... 6 ZILE pana intra noua lege sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 nu a intrat de pe 1septembrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 nu .... ei au zis ca intra in vigoare pe 20 septembrie,dar mi-a zis un gabor ca nu se stie sigur daca va intra si atunci in vigoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 eu stiam de 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 eu stiam de 8 eu acum fac scoala si am in cartea de legislatie la sfarsit noul cod rutier..si acolo scrie ca va intra in vigoare pe 20.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 (editat) Macar atunci...apropo si eu m-am apucat de scoala si fac pe un minsk de a trecut razboiu'.Distractia incepe cand s-o bagi in viteza Editat Septembrie 2, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 deci? pot sa mi cumpar un scuter nou ?din romania pot sa l conduc fara permis? trebe sa l inscriu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 deci? pot sa mi cumpar un scuter nou ?din romania pot sa l conduc fara permis? trebe sa l inscriu ? dak este inscris fac pariu ca nu o sa ai probleme... s-apoi d c sa nu-l inscri ? nu cost f mult (max 100 euro)... doar ca-ti ia ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 da poti sa-ti iei.si daca iti iei sfatul meu este sa-l inmatriculezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Asa e. Nu are nimic daca-l inmatriculezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay_PRAFu Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Yo am skapat l-am luat inmatriculat...mai imi trebe carnet akuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 si eu mi l-am inmatriculat, astept sa-mi vina numerele... iar examenul mi l-au programat pe 12 luna viitoare :angryfire:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate