Dark Petak Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 A fost organizat Cupa Sherco Enduro-Cross la Lazarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 un clasament, ceva, se paote? Cum sunt motoretele alea sherco? Ati probat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 un clasament, ceva, se paote? Cum sunt motoretele alea sherco? Ati probat? Pai sti cum e..un motor trebuie testat de luni de zile...dar a fost fain...nu trag ca animalele dar merg foarte bine. Clasamentul vine...inca nu stiu...in clasa C: III.Gabor Laszlo (Lazarea) DRZ400; II.Torok Peter adica Yo(Gheorgheni) YZ250; I.Andras Laszlo(Lazarea)WR400 Clasa B ..I.Fazakas Zoltan(M.Ciuc)YZ ? ; II. III. ??? nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Pai sti cum e..un motor trebuie testat de luni de zile...dar a fost fain...nu trag ca animalele dar merg foarte bine. Clasamentul vine...inca nu stiu...in clasa C: III.Gabor Laszlo (Lazarea) DRZ400; II.Torok Peter adica Yo(Gheorgheni) YZ250; I.Andras Laszlo(Lazarea)WR400 Clasa B ..I.Fazakas Zoltan(M.Ciuc)YZ ? ; II. III. ??? nu stiu. bravo peter..felicitari...am vazut diploma.... meritai..1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 bravo peter..felicitari...am vazut diploma.... meritai..1 ... Ai fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate