Sari la conținut

Nu Ma Goniti...


dancri
 Share

Postări Recomandate

salutare frati motociclisti!

poate aveti timp sa ma "cititi" si pe mine...

am pornit anu' trecut spre ardeal, mai exact Medias cu gandu' hotarat sa-mi iau motor.zis si facut:am luat trenul spre brasov si de acolo cu masina cu un prieten care avea permis de "A". pusesem ochii pe un suzuki gsx 500, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, mi-am cumparat un kawasaki gpz 500 s.buna treaba! in aceeasi zi (de pe locul din spate din pacate pt. ca nu aveam permis) am trecut Transfagarasanul si nu pot pot sa va explic ce am simtit in acele clipe. am picat sala (din prostia mea) anu' trecut si a trebuit sa astept pana in primavara k sa ma vad cu permis. ce sa mai zic, toata iarna am dormit cu motoru' la cap (la propriu).

in aprilie anu' asta mi-am luat permisu' si am iesit cu ea la drum. m-am indragostit a 2-a oara de ea.sunt multumit de cum merge, de cum se comporta la drum, dar vreau deja altceva.

am vb. cu amicul meu cu care am fost la Medias si mi-a recomandat modelul F de la bmw.am intrat pe net si am vazut ceva poze. pot sa zic ca m-am indragostit pe loc de ea. nu sunt un fan enduro, dar modelul F650 cs m-a lasat cu gura casca, la fel si modelul F 800 ST.

sperand ca nu v-am plictisit cu povestioara mea, as vrea daca se poate cateva pareri despre cele doua modele, care este mai fiabil, care sunt asa zisele chichite de care as putea sa ma lovesc, ceva preturi la aceste modele si tot ce se mai poate vorbi despre ele.

multumesc din suflet celor care au avut rabdarea sa citeasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry ca nu te pot ajuta mai mult, chiar nu stiu mare lucru despre aceste 2 modele, dar spre deosebire de altii mie nu-mi place sa vad ca cineva cere ajutor si nu primeste.

 

Aici este un road test cu 650-ele, daca sti engleza este destul de ajutator.

 

http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/bmwf650cs/

 

Bafta ! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre F800 nu stiu nimic, dar am un prieten cu F650 (nu mai stiu daca CS sau GS).

 

Pentru inceput, motorul e un monocilindru fabricat de Rotax. Constructia este oarecum rara la noi (arbori de echilibarare, DOHC 4 supape, electronica gramada) ceea ce ridica semne de intrebare asupra intertinerii.

Altfel, se comporta excelent in oras, prin pozitia inalta de mers, dar si pe sosele - ceea ce nu te astepti de la un motor derivat din enduro.

La capitolul performante sportive - uita. Este un motor versatil care te duce din A in B. Cutie cu 5 trepte, frane fata monodisc, etc. - moartea pasiunii pentru anumite persoane.

 

Ai putea sa te mai uiti la Suzuki SV sau Ducati Multstrada - pentru preturi similare.

 

Pana la urma motociclismul tine de inima, nu de cap. Cumpara ce te atrage mai mult, nu ce se justifica prin diverse argumente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...