zambiee99 Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Am cautat peste tot dar n-am gasit nici un topic cu Piaggio Ciao. Am cautat si un fan club dar n-am gasit in romania. Pana momentulactual. Deja este una: www.piaggiociaobm.lx.ro Astept pe toti! Intrati ca dupa parerea mea merita ca sunt de toate este si un chat unde putem vorbi, peste 500 de poze cu de toate. Noah... Va astept acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 Dar se poate scrie si aicea! Numai am zis ca va astept si pe site:). Cine stie de und pot cumpara accesorii pentru ciao bineinteles la preturi bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 din ce orash eshti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Eu sunt din baia mare. Da di ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Am plecat in frantza. Totusi vizitati site-ul! Vin in 31/08/2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Eu sunt din baia mare. Da di ce intrebi? ca sa ma interesez de unde potzi lua piese :what: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Vad ca nimeni nu a intrat pe site! de ce? oare.... ma gandesc ca degeaba am facut site-ul si mai bine il sterg. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Ba invata sa scrii fara acsient moldoviniesc si poate dupa aia sa te apuci di facut saituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 cat costa piston + segmenti pt piaggio ciao? dar in ungaria? nu stie nimeni ? dar totusi..degaba intram pe site domnu zambie99 de postat nu putem posta, am intrat de multe ori. dar sunt aceleasi chestii. nimic nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Ba invata sa scrii fara acsient moldoviniesc si poate dupa aia sa te apuci di facut saituri Prima data sunt din baia mare si nu din moldova. Nu am acsient moldovenesc cum ai scris tu si ''Eu sunt din baia mare. Da di ce intrebi?'' am scris asa din prostie! Si eu macar am facut un site. Poate ca ai si tu dar n-am vazut. cat costa piston + segmenti pt piaggio ciao? dar in ungaria? nu stie nimeni ? dar totusi..degaba intram pe site domnu zambie99 de postat nu putem posta, am intrat de multe ori. dar sunt aceleasi chestii. nimic nou. Ti-l zic luni sau marti cel mai tarziu ca primesc oferta noua. Pe cea veche nu-l mai ca formatat calculatorul. Ce sa mai pun pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Da un click pe semnatura mea...si mai bine nu te-ai axa doar pe ciao ci pe orice moped/scuter/motoreta pana in 125...cu toate ca nu stiu ce ai putea scrie sau cum ai putea popula un astfel de site...fa-l multinational si da spam pe ymail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Da un click pe semnatura mea...si mai bine nu te-ai axa doar pe ciao ci pe orice moped/scuter/motoreta pana in 125...cu toate ca nu stiu ce ai putea scrie sau cum ai putea popula un astfel de site...fa-l multinational si da spam pe ymail Ce sa zic. Planul de grafica este o.k. dar in rest site-ul este cam gol. Eu prima ''versiune al site-ului am facut 3 ore noapte. Si in fiecare noapte cand n-am putut dormi am mai schimbat ceva. Si acuma fac un upgrade mai mare. M-am gangit si eu sa fac cu toate moped/scuter/motoreta pana in 125 dar ala va fi altceva. Sunt iubitor ciao si site-ul ramane asa, eventual bag toate motoretele, dar asta ramane pentru viitorul apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Ce mopeduri cunoasteti voi? Vreau sa bag toate mopedurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 majoritatea de la firma Tomos... piaggio ciao, bravo, si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 majoritatea de la firma Tomos... piaggio ciao, bravo, si Bine. Stiu asta-i baza dar mai sunt producatori. Hercules Saxonette Typ 221 MF Hercules K4 Batavus Pronto Starflite 40 Hercules MF 3 Simson Mofa 1 Simson SR 2 Hercules MK 50 Hercules mk 4 Simson SR 2 Simson SR2 Simson Star Simson Schwalbe KTM SM 25 Hercules MK 2 Simson SR4-2/1 Star ZĂźndapp ZA 40 Moped Automatic Motobecane GĂśricke Simson Star/Sperber/SR2 Simson S51 Vespa Ciao / wie Bravo und Boxter Mofa Vespa Ciao 25 Simson SR4-4 Habicht ZĂźndapp Mofa Automatic Typ 442 170 ´getunt´ Suzuki GT 50 K Puch X 50-2 M Puch M 50 Racing Doppelport mit Papiere selten Honda MB 8 80 mit SchlĂźssel und Papiere Läuft Original Derbi Mofa Simson KR 51-1 Schwalbe Simson Star Jawa 20/50 pyonir Simson Mofa SL 1 Simson Spatz KR 4-2 Simson Star Simson Star SR4-2/1 Simson SR 4-4 Habicht Simson KR51/1K Mofa Tomos Yamaha LB 50 Chappy NSU Quickly T 3 Gang Hercules 220 MKF Baujahr 1964 47 ccm Hercules MK 50 Baujahr 1966 47 ccm Puch MS 25 de pilda pe astea am gasit si cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 Am schimbat chat-ul la un forum! Va astept pe www.piaggiociaobm.lx.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 cam cat costa un ciao??sau nusht...varianta cea mai rapida?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 cam cat costa un ciao??sau nusht...varianta cea mai rapida?? Pretul incepe de la 700 ron. Poate ca gasesti si mai ieftin dar aprox. ii atata. http://www.piaggiociaobm.lx.ro Asfalt uscat si salutare cu farul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Stiu ca nui voie cu reclamele, dar totusi: Unde potem gasi accesorii pentru Piaggio Ciao sau pentru alte mopede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Pai cred ca ... la piagio romania...cel mai sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Nu cred ca de la Piaggio Romania, ca nu au preturi bune. Altceva? Asfalt uscat si salutare cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Ce sa mai pun pe site? ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zorro1234 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Ce sa mai pun pe site? ce ziceti? Ideea cu Forumul pt Ciao nu a fost rea dar e prea restrinsa. Ma gindeam cel putin la mopede daca nu si la scutere. In special cei cu "biciclete cu motor" duc lipsa de suport tehnic. Sa discuti de moped pe un site "motociclism.ro" e c-am caraghios ) mai degraba pe unul gen "biciclism.ro" Inceputul tau e bun, ce se cauta cel mai mult sint manualele de service si piese de schimb. Am vazut ceva piese si preturi pe site-ul tau dar de unde le pot lua nu ai zis.... Oricum e buna initiativa poate mai intra si cei care distribuie piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 ar fi mai super daca ai baga si scutere si firmele mele preferate peugeot si gilera:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate