Cretzu_Dej Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Un mic eveniment organizat pentru o casa de copii din Satu Mare, filmarea aici: http://vimeo.com/14554094 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Un mic eveniment organizat pentru o casa de copii din Satu Mare, filmarea aici: http://vimeo.com/14554094 Felicitari si respectele mele pentru ceea ce ati facut. Dovada: suntem nebuni dar cu inima mare! La cat mai multe din acestea. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blacktoaster Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 FELICITARI si RESPECT pentru actiunea desfasurata de voi. Am simtit ceva minunat vazand acel video postat de voi, va multumesc pentru emotia creata si pentru amprenta de inteligenta si bunatate lasata. Wow m-ati lasat cu gura cascata combinand cele doua ramuri predominante din viata mea..sunt pasionata de motociclism si lucru in invatamant, asa ca percep diferit actiunea voastra si sunt mandra. Sper sa continuati asta, iar anul viitor am speranta ca ma voi alatura voua. Bravo baieti Mfg. Carmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 JOS PALARIA! RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gd@n_dr Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 SUPER! BRAVO! Felicitari pentru reusita.RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Felicitari P.S. Lantul se unge pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Un mic eveniment organizat pentru o casa de copii din Satu Mare, filmarea aici: http://vimeo.com/14554094 felicitari ! tot respectul pentru ce ati facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 frumos, ceea ce faceti pentru acei copii, pentru ei inseamna mult!bv organizatorului (organizatorilor) pentru idee.Copii aceia merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 FELICITARI. Un gest deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 Multumim mult pentru aprecieri! Anul urmator cu putin noroc, o sa repetam miscarea si poate o sa iasa mai bine ca si anul acesta. Numai bine, Cretzu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 MERCI si eu (mi-ati umplut bateriile cu comentariile voastre ) .... si daca tot suntem la sectiunea poze uite cateva poze de la acel eveniment ]11582.jpg] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate