Sari la conținut

topgun

Super Membru
  • Număr conținut

    607
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de topgun

  1. Dupa 10 ani de utilizare m-am despartit de Credinciosul Freewind. Pot spune ca este o motocicleta foarte fiabila. Am cumparat-o de la alexx in anul 2008 la 31.000 de km si acum are 98.000 de km. In toata aceasta perioada am adus urmatoarele imbunatatiri: - vopsire profesionala... inscrisa in cartea de identitate a motocicletei; - sa refacuta Dan Timisoara; - scarite enduro; - modificare parbriz reglabil inaltime; - roti tubelless; - protectie radiator; - prelungire aripa fata; - topcase vopsit in culoarea motocicletei, cu semnalizari, spatar si suport; - bricheta12v; - legaturi si buton pentru eventualitatea montarii de proiectoare. Intretinerea a fost conform cartii; La aceasta data are carburatoarele sincronizate; Furca fata servisata: cuzineti, simeringuri, arcuri schimbate. Motocicleta are montat crash bar, suporti cutii laterale, termometru ulei. http://achimoto.ro/suzuki-xf-650-freewind-1997-1600euro-html
  2. https://i.ebayimg.com/images/g/oWEAAOSwLVZV3EN7/s-l300.jpg Eu asa am pe motor și sunt foarte OK!
  3. Lumea "freewind" crește și se schimbă! Eu,cu scuzele de rigoare, după ceva timp, postez aici. Mai ales ca ma numar printre cei mai vechi posesori de Freewind (dec. 2008). Deși am lipsit mai bine de un an, am avut motive intemeiate: un accident destul de grav (12 coaste rupte, s.a..). Vremea a trecut si m-am refacut cu gandul la schimbare. Nu a motocicletei, pentru ca nu a fost vina ei, ci a imaginii acesteia, asa, ca un nou inceput: 2016 (vechea imagine a freewindului): (Eu); 2017 noua imagine a Freewindului: Sper să vă placă, și totodată vă intreb: PE CÂND O ÎNTALNIRE A POSESORILOR DE FREEWIND ÎN ACEST AN !?
  4. Sunt total de acord.... in 92.000 de km cu el nu am avut nici cea mai mica problema. Schimbat ulei la timp si consumabile in rest nimic.
  5. » Post actualizat in 02 Sep 2014 18:21 Apropo de clubul asta de freewinduristi! A mai trecut un sezon in care nu ne-am regrupat. Multi nu mai posteaza pe aici. Incercam ceva sezonul viitor?! Va bagati?!
  6. Pentru mine,....buget mic dar inca visez la un v-strom! Bafta la vanzare!
  7. Pai esti roman.... cum sa nu gasesti ceva ce nu ti-a convenit! Probabil servirea la masa ... a lipsit! Respectele mele!
  8. Eu plec din Bucuresti ... sper in jurul orei 14.00
  9. E atat de proasta incat eu am ajuns cu ea la 83850 de km si saracuta, in prostia ei, nu m-a lasat niciodata!
  10. Salut! Problema apare de la cititor de km de la roata fata unde este o bucsa magnetica, probabil urechile incep sa se rupa si nu iti mai indica corect. Undeva in acest topic am postat despre ea. Ne putem auzi la un telefon 0722696827. Cu respect! » Post actualizat in 24 Jul 2014 16:11 Daca este cineva interesat:
  11. Si uite asa s-a gasit defectul la V-stromul de 1000 model 2014! Ridicat sau coborat 3-4 cm!? Respect!
  12. Dragi posesori de freewind, v-ati mai gandit la o intalnire in acest an?!
  13. Noi am vorbit deja! Vom fi acolo, alaturi de voi prieteni dragi! » Post actualizat in 10 Jul 2014 18:14 » Post actualizat in 10 Jul 2014 18:21 » Post actualizat in 10 Jul 2014 18:22 » Post actualizat in 10 Jul 2014 18:29
  14. Posesorii de freewind stiu cat de mult valoreaza o astfel de motocicleta, dar din pacate niciodata valoarea ei nu se va reflecta in pretul de revanzare. Eu am cumparat aceasta motocicleta de la initiatorul acestui topic la valoarea de 2500 E in stare impecabila la 31000 de km. Acum are 82.000 de km si este tot in stare impecabila. Cei ce au vazut-o pot confirma. Probabil in curand o sa achizitionez o alta motocicleta dar la Freewind n-am sa renunt niciodata. Sorin SXN si acum regreta ca a vandut freewind-ul chiar daca detine acum altceva. Motocicleta asta merita mult mai mult. E doar o parere personala... fara huiduieli va rog.
  15. Ar fi de preferat sa schimbi saiba de cupru, daca filetul nu e stricat.
  16. K 60 sunt niste cauciucuri foarte bune indiferent de teren.. asfalt, makadam..etc. Un lucru e cert pe asfalt se tocesc destul de repede .. in special spatele.. dar pe ploaie sunt excelente. Fara sa ma laud, dar eu fac naveta aproape saptamanal Craiova-Bucuresti si retur din martie pana in noiembrie, iar aceste cauciucuri mi-au dat tot timpul siguranta.... indiferent de vreme. Acum am Continental escape.. si nu ma simt la fel de sigur pe curbe cum ma simteam cu Heidenau K 60. .... Oricum ...fiecare isi alege cauciucurile cum crede el de cuviinta. Respectele mele! P.S. Ne incumentam la o intrunire a Posesorilor de freewind?! Astept propuneri.
  17. Daca vrei sa mergi mai mult pe offroad sunt oK. poti sa te uiti si la cei de la Heidenau. K 60
  18. A schimba placutele nu e mare filozofie.... dar la etrierul din spate, axul ce tine placutele de frana are un surub de protectie cu cap de surubelnita dreapta care se desface FOARTE greu.... daca nu dispui de scule bune. nu te-as sfatui sa umbli singur. Pedala de frana este probabil indoita. Conform manualului jocul sus-jos este de 20-30mm. Important este atunci cand tragi de lant de pe pinionul de la roata catre spate nu trebuie sa se distanteze mai mult de 5-6 mm, asta binenteles daca lantul are jocul sus-jos conform manualului. Sper ca explicatiile sa fie pe inteles. Cu respect si bine ai venit!
×
×
  • Creează nouă...