Sari la conținut

topgun

Super Membru
  • Număr conținut

    607
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    topgunducu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova Bucuresti
  • Carnet moto din
    1989
  • Motocicleta
    vstrom 650xt
  • Numar Moto
    permanent neindoit si curat

Informații profil

  • Motociclete detinute
    cateva

Vizitatori Recenți Profil

2.534 citiri profil

topgun's Achievements

  1. Dupa 10 ani de utilizare m-am despartit de Credinciosul Freewind. Pot spune ca este o motocicleta foarte fiabila. Am cumparat-o de la alexx in anul 2008 la 31.000 de km si acum are 98.000 de km. In toata aceasta perioada am adus urmatoarele imbunatatiri: - vopsire profesionala... inscrisa in cartea de identitate a motocicletei; - sa refacuta Dan Timisoara; - scarite enduro; - modificare parbriz reglabil inaltime; - roti tubelless; - protectie radiator; - prelungire aripa fata; - topcase vopsit in culoarea motocicletei, cu semnalizari, spatar si suport; - bricheta12v; - legaturi si buton pentru eventualitatea montarii de proiectoare. Intretinerea a fost conform cartii; La aceasta data are carburatoarele sincronizate; Furca fata servisata: cuzineti, simeringuri, arcuri schimbate. Motocicleta are montat crash bar, suporti cutii laterale, termometru ulei. http://achimoto.ro/suzuki-xf-650-freewind-1997-1600euro-html
  2. https://i.ebayimg.com/images/g/oWEAAOSwLVZV3EN7/s-l300.jpg Eu asa am pe motor și sunt foarte OK!
  3. Lumea "freewind" crește și se schimbă! Eu,cu scuzele de rigoare, după ceva timp, postez aici. Mai ales ca ma numar printre cei mai vechi posesori de Freewind (dec. 2008). Deși am lipsit mai bine de un an, am avut motive intemeiate: un accident destul de grav (12 coaste rupte, s.a..). Vremea a trecut si m-am refacut cu gandul la schimbare. Nu a motocicletei, pentru ca nu a fost vina ei, ci a imaginii acesteia, asa, ca un nou inceput: 2016 (vechea imagine a freewindului): (Eu); 2017 noua imagine a Freewindului: Sper să vă placă, și totodată vă intreb: PE CÂND O ÎNTALNIRE A POSESORILOR DE FREEWIND ÎN ACEST AN !?
  4. Sunt total de acord.... in 92.000 de km cu el nu am avut nici cea mai mica problema. Schimbat ulei la timp si consumabile in rest nimic.
  5. » Post actualizat in 02 Sep 2014 18:21 Apropo de clubul asta de freewinduristi! A mai trecut un sezon in care nu ne-am regrupat. Multi nu mai posteaza pe aici. Incercam ceva sezonul viitor?! Va bagati?!
  6. Pentru mine,....buget mic dar inca visez la un v-strom! Bafta la vanzare!
  7. Pai esti roman.... cum sa nu gasesti ceva ce nu ti-a convenit! Probabil servirea la masa ... a lipsit! Respectele mele!
  8. Eu plec din Bucuresti ... sper in jurul orei 14.00
  9. E atat de proasta incat eu am ajuns cu ea la 83850 de km si saracuta, in prostia ei, nu m-a lasat niciodata!
  10. Salut! Problema apare de la cititor de km de la roata fata unde este o bucsa magnetica, probabil urechile incep sa se rupa si nu iti mai indica corect. Undeva in acest topic am postat despre ea. Ne putem auzi la un telefon 0722696827. Cu respect! » Post actualizat in 24 Jul 2014 16:11 Daca este cineva interesat:
×
×
  • Creează nouă...