Stimpy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) Cei care au fost stiu despre ce e vorba in description... Fratilor, luati-va tractor... nimik nu se compara cu o tura cu tractoru prin padure, cu 6 oameni in cabina si doi deasupra... Adrenalina la maxim. Etah poze. More to come... Editat August 16, 2006 de Stimpy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 sporturi extreme! vax! sa vezi cu tractoru frate cum e prin padure pe poteci La multzi ani Gabitza! sa traiesti si Ghitza sa ai grija de tractorul ala indestructibil o sa pun si eu un filmuletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) in sfarsit ati pus pozele ... hai ca o sa pun si io cateva, dar sunt cam mari... .... .... hai ca am stat de le-am micsorat de la o medie de 1.5 mb la 400 kb . more... Editat August 17, 2006 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Vrem mai multe poze de la escapada "extreme tractor woodland driving" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 alea sunt facute cu mobilele.. si mai mult sunt filmulete.. am si io unu, dar tre' sa gasesc prin casa adaptoru ala bluetooth. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH nu ma uitati... vreau si io poze si chiar filmuletzele cand faceam surf pe copacii legati de tractor:D si dak a prins careva veritabila cascadorie cu tractorul.... mai tarziu dau si autografe oricum....a fost bestial need reload pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita tractoristu Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 sal baieti sper ca nu a fost nimeni ranit in afara de bengi mai hidati la rupea ca i-am luat toba jos la tractor v-am salutat apropo am mai cumparat un teren ,si e necirculat noroiul de pe el, asa ca ce mai asteptati ,ahh apropo ,legat-il pe bengi bine bine pe capota sa nu mai cada\ si mai dat-ii si o armura ca sunt multi copati pe colo ahhhh si Radule grija la sfarc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 bah .. ce e aicea ma ? Forum de tractoare ? )) Salut mai Ghita Poate o sa mai venim, mai dam un chef si o tura cu tractoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Super fain La multi ani Gabi, sorry ca n-am aparut si io pe-acolo, da' aveam deja planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPURTZI Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Nu e rea ideia cu forum-u de tractoare!Cine stie de unde vine distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate