Sari la conținut

SPURTZI

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SPURTZI

  1. Cu întârziere, fain de tot! Frumos parcurs și cu gândul... am fost acolo, poate nu mai văzut, dar am fost... cu sufletul și imaginația. Nu am mai fost într-o tură de multișor, dar acum.... Felicitări...
  2. SPURTZI

    Accidente !

    Trist ,orisicum! Condoleante familiei indurerate!RIP!!!
  3. Hmm..extraordinar ,nici n-as fi crezut cind am deschis topic-ul ca o sa ma rascoleasca asa! Aprox.anul 1980 cumparam din economiile personale primul Carpati,in cos ,demontat complect.Dupa vreo doua luni,reusesc sa pornesc motorul ,fixat in menghina ,in sopronul din spatele casei.Triumf total!Afara ploua si gazele arse ieseau printre tiglele acoperisului.Mama a crezut ca am dat foc la ceva!Apoi grija de a face rost de tot felu de piese de schimb,benzina,ulei,cablurile de la comenzi erau o problema pentru mine la vremea acea.....si asa mai departe.A fost frumos si nu-mi pare rau ca m-am contaminat cu acest minunat microb!Azi este mai usor! Felicitari pentru idea acestui topic!
  4. SPURTZI

    Inca Unul In Timisoara

    Sanatate maxima colegului accidentat!Cred ca e ceva in aer.....prea multe crash-uri!!!
  5. Sintem alaturi de familie!Sincere condoleante!Geo ,odihneascase in pace....
  6. Nu prea am cuvinte.Scrii teribil!!Felicitari ptr.tura si text,minunat!!!
  7. Pasiune fara limita!..dar nu va iertam,mai vrem...mergem pina la capat!!
  8. Jos casca!..n-am cuvinte.Minunat tur!!!
  9. Domnia ta, parinte,dai dovada de har,curaj si incredere intru domnul nostru dumnezeu ,si care cu slove mestesugite ne-ai incintat ochiul si sufletul!Pentru aceste lucrari minunate noiu i-ti dorim sanatate si putere pentru ca la anul ,sa le infaptuiesti din nou si sa le inpartasesti cu noi!
  10. Felicitari pentru tura si pentru curaj!Ar fi interesant sa mai postezi ceva poze,presupun ca mai ai.
  11. Bravo,domnilor!Ma bucur sa constat ca si cei din vestul tari au activitate.Domnilor,nu va lasati! AAAA....era sa uit ....poze....mai puneti!
  12. Aveam o banuiala si mi-ai confirmat-o !Esti de meserie ! Multumessc!
  13. Cica esti modest!....... Ai talent si la poze si la scris! Frumoase locuri ai batut,poate dai relatii despre imortalizator(ne pacalim noi ca e scula sau vrei tu sa ne pacalesti)....
  14. PERSONAL cred ca ML este o publicatie de specialitate f buna.O citesc si pe cealalta(UM)dar parca cu mai putina placere,bineinteles ca nu contest calitatile celei de a doua ,dar am impresia ca cea de-a doua se vrea mai de calitate si mai de specialitate decit prima(ML). Dragi cauzasi si cititori de publicatii de specialitate moto ,alegerea titlurilor (sau a subiectelor tratate)este destul de dificila si greu de multumit pe toata lumea,dar cuprinsul acestora este corect,la subiect si tratat cu profesionalism.
  15. Dragilor trebuie sa va cred pe cuvint ,pentru ca nu reusesc sa descarc minunatele poze in nici un chip! Poate are cineva habar de ce?Mister!!!
  16. Nu e rea ideia cu forum-u de tractoare!Cine stie de unde vine distractia!
  17. Fara cuvinte!Vorbesc in numele meu,dar cred ca fiecare dintre noi viseaza la asa ceva. FELICITARI,pentru reusita!!!!
  18. Bravo!Frumos si la obiect.Mai asteptam poze!
  19. Citesc si ma minunez! Pur si simplu unele persoane nu deosebesc nuantele?!?!?! Hellryder ,ma faci sa ma simt mandru.Toata stima!!
×
×
  • Creează nouă...