reptile Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Vreau sa schimb uleiul si nu stiu ce ulei trebuie sa pun,scrie doar SAE 80 .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 80 w 140...... e f bun...... eu folosesc de la texaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 E angrenaj hipoidal deci trebuie un ulei de extrema presiune EP, un T90 comun nu iti asigura ungere buna intre dintii angrenajului. Cauta orice ulei pe care scrie la clasa de calitate: EP, API GL-5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 E angrenaj hipoidal deci trebuie un ulei de extrema presiune EP, un T90 comun nu iti asigura ungere buna intre dintii angrenajului. Cauta orice ulei pe care scrie la clasa de calitate: EP, API GL-5. Mersi mult,a bagat tata si la nipru dar nu vreau sa bag ulei de care am bagat in nipru,o sa iau ceva de calitate ca doar merge 200+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Da ia ceva de calitate dar tine cont de un lucru: Mai mult decat teoretic un ulei Lukoil API GL-5 sau Prista EP 5 e la fel de bun ca un ulei scump cu aceleasi rezultate. Sau uleiul Lubrifin sintetic rosu pe care l-am vazut e tot aia cu uleiul scump din aceeasi clasa de calitate. Am prieteni care merg 250+ si au bagat in motor ulei mineral sau semisintetic si io am bagat la Ural ulei sintetic si se simte, tot 20W50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Da ia ceva de calitate dar tine cont de un lucru: Mai mult decat teoretic un ulei Lukoil API GL-5 sau Prista EP 5 e la fel de bun ca un ulei scump cu aceleasi rezultate. Sau uleiul Lubrifin sintetic rosu pe care l-am vazut e tot aia cu uleiul scump din aceeasi clasa de calitate. Am prieteni care merg 250+ si au bagat in motor ulei mineral sau semisintetic si io am bagat la Ural ulei sintetic si se simte, tot 20W50. Mersi mult pentru informare,mi-a ca la uleiul ieftin se incalzeste si la viteze mari se uzeaza mai mult pinioanele.Mersi inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate