haca Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) salut . cat si de care ? banuiesc ca 20W e mai dens , dar e mai bun ? asta e produsul pe louis : 10038217 / 8 / 9 motorul .... honda hornet de 600 edit ... cam cat lichid de frana intra ? imi ajung 250 ml ( fata spate ) ? Editat August 17, 2006 de haca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Cel mai bine ar fi sa iti cauti un manual de service pentru ea. Acolo scrie clar. Ca sa completezi nivelul lichidului cred ca iti ajunge 250, dar daca trebuie aerisite franele.... BA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 ok . sarim la un litru . ma gandeam sa il schimb cu totul . ( nu stiu de cand e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 alooo, ori mi's chioara, ori am luat-o RAZNA de tot. lichidul de furca are diferite vascozitati de la 2.5 la 20 W. dar lichidul de frana e cu doturi vere 4.51. sau rbf 600.... virgula mare de tot daca vrei uleiul de furca schimbat, vino la noi, 120 ron cu uleiul nostru, CASTROL, nu porcariute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 (editat) stai asa ca nu inteleg ce vrei sa spui ? ce greseala corectezi tu ? am intrebat initial de uleiul pt. furca (cantitate si vascozitate ) , precizand ca am gasit pe louis uleiul asta : 10038219 CASTROL GABELOEL 20W MINERALISCH 500 ML Grundpreis: 1 Liter = 15,90 EUR CASTROL, nu porcariute si intre timp am gasit tot pe louis lichid de frana : 10038222 CASTROL BREMSFLUESSIGKEIT UEBERTRIFFT DOT4 250 ML Grundpreis: 100 ml = 2,18 EUR , si mi-am permis sa intreb in acelasi topic ( pt. a nu deschide altul ) daca imi ajung cei 250 ml cat are bidonasul respectiv . oricum .. trec , cand scap de la munca pe la service ca mai am niste intrebari de pus . pana la ce ora te gasesc acolo ? Editat August 17, 2006 de haca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 pana la 7, dar da un tel 0722-44-22-89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 si ceva folositor!!!! www.miramax.cabanova.ro alooo, ori mi's chioara, ori am luat-o RAZNA de tot. lichidul de furca are diferite vascozitati de la 2.5 la 20 W. dar lichidul de frana e cu doturi vere 4.51. sau rbf 600.... virgula mare de tot daca vrei uleiul de furca schimbat, vino la noi, 120 ron cu uleiul nostru, CASTROL, nu porcariute in caz ca nu este secret... ce service si unde (daca e in Bucuresti). Ce marci de moto primiti si pentru ce opratiuni? Merci, pls, mesaj pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 pana la 7, dar da un tel 0722-44-22-89 Unde este service-ul asta ? Am si eu un GS la care au cam inceputsa curga semeringurile de la furca ? Aveti semeringuri pt GS si cam cat m-ar costa schimbatul lor cu tot cu ulei de la dvs ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 daca vrei uleiul de furca schimbat, vino la noi, 120 ron cu uleiul nostru, CASTROL, nu porcariute In Oradea nu aveti reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 si eu sunt interesat unde este service-ul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 halmeu nr 2, zona lizeanu, vis-s-vie de cimitir , e un service mare, galben, poarta de fier galbena. chiar daca o vezi inchisa, tragi de ea si intri in curte, informatii obtinute din topic mai vechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate