neaorin Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 In jurul orei 19 am trecut pe acolo si am vazut o Yamaha R1 impinsa de doi baieti - din strada inauntru in parcarea Iride. Din ce am inteles de la ei motociclistul fusese dus la spital si politia plecase deja. Motorul rosu cu alb, nu parea prea avariat, semnalul stanga fata rupt si partea stanga polizata (nu am vazut carene sparte sau altceva). Din pacate nu mi-a dat prin cap sa retin numarul de inmatriculare. Mesaj completat Motorul este tot acolo si in aceasta dimineata, deci banuiesc ca omul lucreaza prin zona. Numarul este B-74-EEU. Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Motociclist 38 ani, circula pe drum cu prioritate. Un Citroen C4,nu i-a acordat prioritate. Motociclistul nevinovat. Se pare ca nu sunt vatamari corporale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate