Raptoru_alb Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Salut pe toti bikeri in primul rind as vrea sa va intreb daca are careva pastile de supapa pt ural sau ceva care se potriveste cu supapele de uralul ,dimensiunile sunt .: diametru exterior --10 mm , diametrul interior ---8 mm, inaltime --2,5 mm. 4 buc .sau de unde sa cumpar pastile..???/ Editat Septembrie 8, 2010 de Raptoru_alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 am eu 4 buc. de nipru, noi nu stiu daca se potrivesc la ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ...merg cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Salut pe toti bikeri in primul rind as vrea sa va intreb daca are careva pastile de supapa pt ural sau ceva care se potriveste cu supapele de uralul ,dimensiunile sunt .: diametru exterior --10 mm , diametrul interior ---8 mm, inaltime --2,5 mm. 4 buc .sau de unde sa cumpar pastile..???/ La ural nu sint prevazute pastile.De ce vrei sa te complici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate