ghostfacerider Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Am citit pe net...sunt extraordinar de multe fan cluburi XX...la noi nu e nimic ! Oare nu este un model agreat ? Rog detinatorii sa isi exprime opiniile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 /index.php?...=45266&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Am citit pe net...sunt extraordinar de multe fan cluburi XX...la noi nu e nimic ! Oare nu este un model agreat ? Rog detinatorii sa isi exprime opiniile ! sal. eu acum mi-am luat-o si o sa fac tot posibilu sa cunosc cati mai multi posesori de xx la intrunirile din 2008 si sa discutam si problema asta. noi suntem 2 in buzau si acum ca toate drumurile spre motociclism sunt deschise sper sa ne inmultim an de an.macar un topic al posesorilor de xx sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Pai eu zic ca ar putea un adminstrator sa comaseze topicurile astea 3 si deschideti unul "Detinatori de Honda CBR 1100XX"! Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Pai eu zic ca ar putea un adminstrator sa comaseze topicurile astea 3 si deschideti unul "Detinatori de Honda CBR 1100XX"! Parerea mea! ar fi bine. cunosti unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate