dead_man_walking Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Multumesc, in numele familiei, tuturor celor care au fost astazi sa il conducem pe "Raz" pe ultimul drum. Dumnezeu sa-l ierte! daca anuntati ora shi locul, cu siguranta veneau mai multi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Foarte nasol sa fii martor la un accident,acum si-a gasit linistea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 (editat) Primul accident pe care l-am vazut pana acum. Sper sau mai bine spus : ma rog sa fie si ultimul. A fost groaznic!!! RIP Condoleantze Editat August 23, 2006 de the_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Si pt mine a fost de asemenea primul accident moto pe care l-am vazut. Nu vrea sa va zic ce senzatie am simtit in momentul in care, fiind in masina cu tatal lui Apasu si stiind ca Dacii erau la 100-200m in fata noastra cu motoarele, am ajuns in curba respectiva si am vazut accidentul. Am inlemnit amandoi. Va dati seama ca primul gand a fost ca e unul din grupul nostru. Nu era........ Tot drumul pana acasa m-am gandit cat de subtire este "ata". Daca o mai si intindem....... Nu mai am cuvinte. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b75aki Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 In primul rind CONDOLEANTE FAMILIEI, L-am cunoscut pe Razvan, stau in acelasi bloc in care statea si el si tare mi-asi dori sa fi spus "stau in acelasi bloc in care sta si el" dar nu mai pot spune asta. Am aflat de tragedie chiar de la cine nu ar fi trebuit sa aflu, de la tatal sau, am aflat abia ieri, prea tirzi sa pot veni pentru a-l conduce pe pe ultimul lui drum. L-am cunoscut pe Razvan, un om deosebit, de o bunatate si un bun simt iesite din comun, on om care daca il rugai sa te ajute, nuspunea niciodata nu, un om care a stiut sa-si faca prieteni prin bunatate, respect, ...... Sunt multe de spus, dar .... nu pot sa mai scriu, va rog, unde este inmormintat, vreau sa ma duc acolo pentru a rosti ultimele cuvinte DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate