iulian_florea Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 Pt cei care cautati rulmenti,simeringuri,suruburi si alte chestii exista un magazin langa Paneuro Mosilor(intersectia cu Dacia) unde se vinde asa ceva. Eu am luat simeringuri de furca de la ei .Nu cumparati simeringuri de la Tunaru ca sunt infecte.Eu am patit-o!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Cat ai dat pe simeringuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 8, 2004 Autor Share Postat Aprilie 8, 2004 47.000 bucata.Si celelalte dimensiuni erau cam la acelasi pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 la ghezaco in iasi un semering costa de la 20 mii pana la 50 mii...iar calitatea este net superioara celor rusesti ...dar la rulmenti..m-au rupt la bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Mai 1, 2004 Share Postat Mai 1, 2004 Un simering 41x53x8 pentru furc fata un gasesc la un pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate