KAtti Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 Va fi ceva la Vama Veche anul acesta de 1Mai???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Da.Va fi. Noi E un subiect pus la "intalniri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 unii vor veni cu cortul, altii cu motorul etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 eu voi veni cu trenul ... ca inca n-am un motor cu care sa pot ajunge pana acolo in conditii de siguranta (adica am un minsk) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KAtti Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Da.Va fi. Noi E un subiect pus la "intalniri" Subiectul de la intalniri este despre Popasul Hanul Piratilor sau asa ceva din Mamaia si nu la VAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate