JEFF Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Interesanta intalnire; Dupa cum vad prin poze , distractia a fost, bikeri s-au strans, vremea va sustinut,pacat ca nu am facut prezenta, dar nu am stiut de intalniire. Din cele mentionate, conform planului de intruniri moto 2010 intlaniirea era pe 18-20 iunie 2010, dar din cate am aflat, nu s-a sustinut. Pe anul viitor. Pana atunci, sa ne revedem cu bine si sanatosi Poate nu stiai,cu toate anunturile noastre cum ca nu am avut nicio legatura cu data anuntata de Bull Bikers. Anul acesta am avut a treia editie,inca de la inceput am facut intrunirea la inceputul lunii septembrie. La fel vom face probabil si la anu'. Poate atunci vei afla din timp cu toate ca probabil nici la anu' nu o sa ne aparem in acel calendar care e oarecum incomplet(apar doar intrunirile ce se stabilesc la o sedinta U.C.M.R) RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Poate nu stiai,cu toate anunturile noastre cum ca nu am avut nicio legatura cu data anuntata de Bull Bikers.Anul acesta am avut a treia editie,inca de la inceput am facut intrunirea la inceputul lunii septembrie. La fel vom face probabil si la anu'. Poate atunci vei afla din timp cu toate ca probabil nici la anu' nu o sa ne aparem in acel calendar care e oarecum incomplet(apar doar intrunirile ce se stabilesc la o sedinta U.C.M.R) RESPECT Multumesc; ma voi interesa mai din timp! Ideea e ca imi place locatia unde organizati intrunirile (si mai ales cand e vreme frumoasa). Da, am observat ca unele untruniri nu respectau aceasi data , fata de cea anuntata din calendarul stabilit de U.C.M.R ''ms pentru replay'' Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Ahoi! Te asteptam in vizita si pe la noi sa facem o tura asa cum am facut noi la voi (480 de km dus intors) ! Salut.Multumesc de invitatie Dan,dar la ce timp este cred ca a venit iarna asa ca doar cu masina poate.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Salut.Multumesc de invitatie Dan,dar la ce timp este cred ca a venit iarna asa ca doar cu masina poate.Numai bine. Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine indiferet de mijlocul de transport, dar preferabil e sa ne vedem pe motoare ! Numa bine si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) motomagia @ Kronstadt Bikers MotoParty 3 Galeria completa de poze AICI! Editat Octombrie 14, 2010 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) Frumoase poze. Editat Octombrie 26, 2010 de GDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate