Survolaj Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Auzisem ca Survol era interesat Mi-am luat mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 am ajuns la concluzia ca fara PCIII e o motocicleta mai buna. Honda 1000RR 2004, Micron Slip On si Filtre K&N pe dyno a scos atat : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderbikes Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 am ajuns la concluzia ca fara PCIII e o motocicleta mai buna.Honda 1000RR 2004, Micron Slip On si Filtre K&N pe dyno a scos atat : Salut, Poti incerca noul PC V cu Autotune: http://www.powercommander.com/powercommand...ommander_v.aspx Si noi avem Dyno si importam produsele DynoJet si niciodata nu am avut o astfel de problema. Problema cu hartile ce se gasesc pe net e ca sunt facute pentru un anumit motor. Chiar daca doua motociclete sunt acelasi model, acelsi an de fabricatie, etc, parametrii de functionare a acestora difera. Conteaza foarte multi factori de exemplu uzura, vechimea consumabilelor, etc. Deobicei, hartile ce se gasesc pe net dau cam 85%-90% randament din capacitatea PC-ului. Cel mai sigur e sa iti faci o harta personalizata pentru motocicleta ta. Cei de la UM ar trebui sa stie sa iti faca. Daca ai alte intrebari, nu ezita sa ne suni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate