cozo Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 dragii mei... tin sa va anunt solemn ca mi-am luat HONDA CBR 1000RR. asa ca va astept pe toti doritorii sa veniti sa bem un pahar de ce vreti voi, incepand de vineri dupa ora 1 la targul moto de la romexpo.. va astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Felicitari! De abia astept sa o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Felicitari si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 ohohoo bravo dom'le sa-ti fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 1, 2004 Admin Share Postat Aprilie 1, 2004 oau S-o stapanesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slayer Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Felicitari! Sa o stapanesti sanatos.... Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandare Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 fericitule!!!! s-o strunesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 io te banuiesc do minciunicaaaaaa ... nui azi 1 aprilie ... firai tu de pictor ... aratane odata minuea aia de scorpion ... cai mai mijto ca 1000 rr-ul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 vai ce bulangiu. tineti-ma ca-i crap capu' iete ba ziceam ca-i cer voie sa ma probez si io pe ea, poate chiar sa fac o poza-doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 vai ce bulangiu. tineti-ma ca-i crap capu' iete ba ziceam ca-i cer voie sa ma probez si io pe ea, poate chiar sa fac o poza-doua ce-ai patit dragule?? am uitat sa precizez... langa standul honda este standul FRM.. eu sunt acolo, la fel ca si motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 ihi. deci nu e april fool? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 ihi. deci nu e april fool? sorry. nici o legatura... data nu inseamna nika.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Ce tare ...isi ia omu motor, anunta lumea de 1 aprilie si nimeni nu-l crede. Virtuala, nevirtuala s-o stapanesti sanatos si sa manaci cu ea mii de Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 am vrut sa ma inveselesc sau sa va fac putin sa radeti... mi-a mers putin pana m-a dat zahei de gol... dar totusi va astept la salon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 1, 2004 Admin Share Postat Aprilie 1, 2004 am vrut sa ma inveselesc sau sa va fac putin sa radeti... mi-a mers putin pana m-a dat zahei de gol... dar totusi va astept la salon... got me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 ha, eram suparat ca mi-au tras-o astia de la servici am muscat si eu pana a marait mau ceva pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 ha, eram suparat ca mi-au tras-o astia de la servici am muscat si eu pana a marait mau ceva pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate