ionel_ Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Voi daca primiti amenda..o platiti? cunosc mai multi din astia care iau amenda..si o arunca la primu sant si continua sa mearga ca un cocalar(sapca,treciou d&g etc.) pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Intra la impozitul locuintei tale,daca n-o platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Voi daca primiti amenda..o platiti? cunosc mai multi din astia care iau amenda..si o arunca la primu sant si continua sa mearga ca un cocalar(sapca,treciou d&g etc.) pe scuter. de ce te-a loat gaborii ? PS : cum aflu si eu de cat am carburatoru la Yamaha MBk Evolis ? Editat Octombrie 4, 2008 de sony<3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 de ce te-a loat gaborii ? PS : cum aflu si eu de cat am carburatoru la Yamaha MBk Evolis ? scrie pe el...daca e stock,e de 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 As vrea sa fac comanda de niste piese pt un Aerox,sunt din Constanta si nu stiu mai pe nimeni care sa imi aduca piesele intr-un timp relativ scurt. As dori un carburator de 17,5mm(sau ce-mi recomandati la un aerox 50 stock),muzicuta cu clapete din carbon,variator(tot setul) si o curea din kevlar,TOATE DE LA MALOSSI. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 As vrea sa fac comanda de niste piese pt un Aerox,sunt din Constanta si nu stiu mai pe nimeni care sa imi aduca piesele intr-un timp relativ scurt. As dori un carburator de 17,5mm(sau ce-mi recomandati la un aerox 50 stock),muzicuta cu clapete din carbon,variator(tot setul) si o curea din kevlar,TOATE DE LA MALOSSI. Multumesc anticipat. sti unde este reprezentanta Yamaha din CT?aia de pe Mircea el Batran...e,aia aduc si la comanda,insa nu stiu preturile...alta varianta este langa bazarul de rusi,de langa Brick...e,acolo,pe partea cealalta de strada este hobby moto (service moto) si langa el este un magazin numai de piese scutere,recent deschis,are multe kestii acolo la preturi avantajoase...am vazut si ceva carburi (vreo 5-6 modele) dar cred ca aduce si la comanda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Aia de la Yamaha nu ma pot prea ajuta,desi au foarte cooperativi cu mine cu toba noua.Voi incerca luni sa gasesc Hobby motors. Am o alta problema acum. Imi curge ricidul de racire.Mult.Foarte mult.Cand merg nu curge,dar cand stau pe loc,chiar si dupa o perioada mica de folosire,curge.De curand i-am montat toba noua,care cere mai multa benzina.Am marit debitul la carburator,si intra in roatie maxima dupa 20km/h dupa care se redreseaza.Dupa 20 are un demaraj superb,pana in 20 merge incet. Aveti vreo sugestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 asta mi se intampla si mie o fi de la carburator presupun dasta am si intrebat cum aflu d cat e carburatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Aia de la Yamaha nu ma pot prea ajuta,desi au foarte cooperativi cu mine cu toba noua.Voi incerca luni sa gasesc Hobby motors. Am o alta problema acum. Imi curge ricidul de racire.Mult.Foarte mult.Cand merg nu curge,dar cand stau pe loc,chiar si dupa o perioada mica de folosire,curge.De curand i-am montat toba noua,care cere mai multa benzina.Am marit debitul la carburator,si intra in roatie maxima dupa 20km/h dupa care se redreseaza.Dupa 20 are un demaraj superb,pana in 20 merge incet. Aveti vreo sugestie? schimba-i pompa de apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Cam cat as mai putea sa merg cu asta pe care o am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Incearca sa montezi si rolele care au venit cu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Cam cat as mai putea sa merg cu asta pe care o am? Vezi sa nu ramai fara apa..altceva nu are nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Care aveti numar de telefon al lui RedMoto,cel caruia ia fost furat boosterul in august,va rog sa mi-l dati deoarece ar putea sa-si ia scuterul in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Intra la impozitul locuintei tale,daca n-o platesti adica? dezvolta.. @sony Nu mau luat gaborii..intreb doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 sa recapitulam stie cineva unde gasesc ? am eu un bord de runner fara partea din fata si un filtru de aer daca te intereseaza, plus alte chestii ca mi`am luat un runner pentru piese, in fine... una peste alta stie cineva de ce cateodata cand plec de pe loc merge foarte greu, 35-40 km/h iar cateodata merge foarte bine, in mod normal..am curatat carburatorul, am schimbat cureaua, bujia, rolele sunt bune (3,8), am schimbat filtrul de aer si am verificat si magnetoul dar nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 am eu un bord de runner fara partea din fata si un filtru de aer daca te intereseaza, plus alte chestii ca mi`am luat un runner pentru piese, in fine... una peste alta stie cineva de ce cateodata cand plec de pe loc merge foarte greu, 35-40 km/h iar cateodata merge foarte bine, in mod normal..am curatat carburatorul, am schimbat cureaua, bujia, rolele sunt bune (3,8), am schimbat filtrul de aer si am verificat si magnetoul dar nimic baga o poza cu bordu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 baga o poza cu bordu ii fac maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 MI-AM RECUPERAT SCUTERUL!!!!!!!! CU AJUTORUL LUI sunnyboy. Informatia a fost reala, scuterul acum este la politie iar rromi dau declaratii...vreau sa mentionez ca scuterul este cam praf, setul motor e varza, nici nu revine pedala la pozitia initiala, franele nu tin deloc, cred ca a cazut cu el ca e zgariat , o sa fac niste poze si am sa le pun, cand ridic scuterul de la politie (luni). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 FELICITARI ReDMoTo ma bucur ca tiai recuperat motorul pacat ca lai recuperat cu bube dar macar il ai sunnyboy beau acuma "suc " in cinstea ta ca iai gasit motorul si beau tot " suc " in cinstea lui ReDMoTo ca este din nou un scuterist si nu pieton , bafta la reparatile ce urmeaza la motor ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Sunnyboy merita un mare suc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) MI-AM RECUPERAT SCUTERUL!!!!!!!! CU AJUTORUL LUI sunnyboy. Informatia a fost reala, scuterul acum este la politie iar rromi dau declaratii...vreau sa mentionez ca scuterul este cam praf, setul motor e varza, nici nu revine pedala la pozitia initiala, franele nu tin deloc, cred ca a cazut cu el ca e zgariat , o sa fac niste poze si am sa le pun, cand ridic scuterul de la politie (luni). ma bucur ca ti-ai recuperat scuterul Editat Octombrie 5, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 acum ce planuri ai red ? ce faci cu el ? te bagi la tuning sau il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Sunnyboy merita un mare suc ! merita mai mult ma bucur ca ti-ai recuperat scuterul merci, si eu ma bucur acum ce planuri ai red ? ce faci cu el ? te bagi la tuning sau il vinzi? nu stiu inca ce o sa fac cu el, dar tuning in niciun caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ma bucur pentru tine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ma bucur ca am putut ajuta la recuperarea scuterului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate