*adytza* Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 eu nu ma plictisex niciodata dar in caz ca ma plictisex...intru pe forum pai u esti mai mereu p forum,deci t cam plictisesti mereu Uameni din Alexandria sa p langa ALexandria nu sunt cu scootere?????? Eu nu am cu cne sa ma plimb sunt multi scooteristi da sunt batrani majoritatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 pai u esti mai mereu p forum,deci t cam plictisesti mereu uau ma simt flatat ca imi urmaresti activitatea zi de zi pe forum DAR la cate posturi ai facut tu intr-o luna...si eu in 2 ani ...pai tu peste 23 de luni o sa ai mai multe decat mine deci,cine se plictiseste mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Eu knd ma plictisesc ma uit la toate profilele online,k d plictiseala e mare Vreau scoalaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 uau ma simt flatat ca imi urmaresti activitatea zi de zi pe forum DAR la cate posturi ai facut tu intr-o luna...si eu in 2 ani ...pai tu peste 23 de luni o sa ai mai multe decat mine deci,cine se plictiseste mai tare? bai "fenomenule care este" ... ce cauti ma la "tristi " astia ma ) a? uita-te si tu la ce poza ai la avatar .. ce-oi cauta aici nu inteleg ) .. apropo . ramane valabila intalnirea sa probam toba ; .. acum ca am si scaritze poate te dau o tura ....:* . Pe mess .. cam lipsesti .. tragi chiulu .... ps. poate ne vedem la mare sa-ti fac cunostinta cu sormea ... nu de alta .. da sa-ti fur motoru hai te salut cu stopu .. ca doar pe ala il vezi tu de obicei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Salutari am si yo un Suzuki Sepia din 2000 as vrea sa stiu si yo unde gasesc aici in mures ceva kit si toba sport si chestii dinaste pentru tuning........... unde are limitatorul yo il pot da jos..........ce acte am nevoie pentru inmatriculare si trebuie si RCA.....ce sa ii fac sa imi sara maneta de frana de pe spate inapoi..........mersi mersi si asfalt uscat si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 bai "fenomenule care este" ... ce cauti ma la "tristi " astia ma ) a? uita-te si tu la ce poza ai la avatar .. ce-oi cauta aici nu inteleg ) .. apropo . ramane valabila intalnirea sa probam toba ; .. acum ca am si scaritze poate te dau o tura ....:* . Pe mess .. cam lipsesti .. tragi chiulu .... ps. poate ne vedem la mare sa-ti fac cunostinta cu sormea ... nu de alta .. da sa-ti fur motoru hai te salut cu stopu .. ca doar pe ala il vezi tu de obicei ... lasand gluma deoparte..sa-mi trimiti poze cu sorta pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 unde gasesc si eu niste role si o curea pt Yamaha Aerox?pls ajutatz i-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 lasand gluma deoparte..sa-mi trimiti poze cu sorta pe mess nu frate ... nui de nasu tau ) ... acum vb seriso ...o sa iti dau .. da are 21 de ani .. deci slabe sanse ) oricum .. va intalniti .. si eu iti fur motoreta .. moa .. cum o fi dupa rs 50 pe un cbr 600 rr :X:X:X .... hai ca te ca-mi place de tn ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Care stie prin ce zona gasesc targ de scutere/masini prin Targu-Jiu sau in Deva pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) nu frate ... nui de nasu tau ) ... acum vb seriso ...o sa iti dau .. da are 21 de ani .. deci slabe sanse ) oricum .. va intalniti .. si eu iti fur motoreta .. moa .. cum o fi dupa rs 50 pe un cbr 600 rr :X:X:X .... hai ca te ca-mi place de tn ) Iti rupi gatu direct =))) , ai fii in stare sa i-o dai pe sorta pt cbr a ? )) Editat Iulie 18, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Iti rupi gatu direct =))) , ai fii in stare sa i-o dai pe sorta pt cbr a ? )) il las sa-si faca 2 poze pe motoru meu daca ne facem cumnati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Sa ma cac p ea d primarie,nu mi-au venit nici acu numerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 il las sa-si faca 2 poze pe motoru meu daca ne facem cumnati asa multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Iti rupi gatu direct =))) , ai fii in stare sa i-o dai pe sorta pt cbr a ? )) gatu nu mil rau frate adica nu cred ) o avea el 600cm3 .. da degeaba .. "eu sunt mai tare ca sabia lui zoro" )) ( care stie cunoaste ) ) mda ..oricum nu ma sui pe motoru lui .. decat sa fac cateva poze ) atata ca nu-mi permit stiu cum e .. ca nici eu nul dau in ruptu capului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 unde gasesc si kilometraj ceva sa lipesc peste el la bord la suzuki address Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 unde gasesc si kilometraj ceva sa lipesc peste el la bord la suzuki address lacika tu esti la avatar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Brelocuri cu CSR metalice (cam cum arata cele de Dacia): 25 RON/buc Eu maine dau comanda, asa ca vreau sa stiu cate bucati sa comand. (oferta valabila doar pentru membrii CSR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Cati scuteristi sunteti kre nu aveti 16 ani,incep eu primu,astept restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Cati scuteristi sunteti kre nu aveti 16 ani,incep eu primu,astept restu Yo's al doilea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 lacika tu esti la avatar? DAAA DAAAAAA de ce Yo's al doilea! YO sunt al treilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Hai k sunteti mai multi...CUraj curaj curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 YO sunt al treilea Yo sunt al IV-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 astia kre sunteti,dak va opreste politia ce faceti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 ii face la gabor o schema cu scuteru si le da drumu acs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 astia kre sunteti,dak va opreste politia ce faceti??? pierd vremea pe forumuri,forjeaza tastele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate