lkid Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 nu ma pricep frate si asta e un motiv de ras? nu! scuze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 lkid ce an e dna-ul tau?si cati km are in bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) lkid ce an e dna-ul tau?si cati km are in bord? 2004 si are 4200km Ma care stie cat costa un derbi gp1 modelul nou? Editat Octombrie 29, 2006 de lkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 am ulei esso full sintetic dar nu scrie pe el 2t sau ceva de genu...e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 am ulei esso full sintetic dar nu scrie pe el 2t sau ceva de genu...e bun? nu e bun,trebuie sa scrie ca e special 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 2004 si are 4200km Ma care stie cat costa un derbi gp1 modelul nou? 4000$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 2004 si are 4200km Ma care stie cat costa un derbi gp1 modelul nou? 2600 de euro in Berlin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 eu imi bag p$la...a 4-a oara incearca sa mi-l fure ma.Asta nu e tara!Il lasai parcat in fata casei lu gagica-mea si noi stateam in curte...opreste un renault laguna cu nr straine incarcat cu 2 ciori.Deschid portbagaju si de peste strada unde e o institutie de stat Parchet or smth iesi un jandarm la ei (care imi si povesti)si ii intreba ce fac.ei cica schimba roata.Le zisa sa schimbe roata in alta parte si sa nu se atinga cineva de scuteru' ala.Gizas...mi-e frica si sa mai ies pe strada ma.La 18 ani imi iau pistol ca nu se mai poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 eu imi bag p$la...a 4-a oara incearca sa mi-l fure ma.Asta nu e tara!Il lasai parcat in fata casei lu gagica-mea si noi stateam in curte...opreste un renault laguna cu nr straine incarcat cu 2 ciori.Deschid portbagaju si de peste strada unde e o institutie de stat Parchet or smth iesi un jandarm la ei (care imi si povesti)si ii intreba ce fac.ei cica schimba roata.Le zisa sa schimbe roata in alta parte si sa nu se atinga cineva de scuteru' ala.Gizas...mi-e frica si sa mai ies pe strada ma.La 18 ani imi iau pistol ca nu se mai poate! da leaga`l frate de un stalp...cu lantu..vezi ca nu e de glumit cu ciorile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 eu imi bag p$la...a 4-a oara incearca sa mi-l fure ma.Asta nu e tara!Il lasai parcat in fata casei lu gagica-mea si noi stateam in curte...opreste un renault laguna cu nr straine incarcat cu 2 ciori.Deschid portbagaju si de peste strada unde e o institutie de stat Parchet or smth iesi un jandarm la ei (care imi si povesti)si ii intreba ce fac.ei cica schimba roata.Le zisa sa schimbe roata in alta parte si sa nu se atinga cineva de scuteru' ala.Gizas...mi-e frica si sa mai ies pe strada ma.La 18 ani imi iau pistol ca nu se mai poate! asta ii dezavantaju' la scuterele astea super faine da parca ziceai ca ti-ai luat lant, deala de pus pe disc... defapt stiu... si mie mi tarsha sa pun lantu la roata cand ies cu fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 eu imi bag p$la...a 4-a oara incearca sa mi-l fure ma.Asta nu e tara!Il lasai parcat in fata casei lu gagica-mea si noi stateam in curte...opreste un renault laguna cu nr straine incarcat cu 2 ciori.Deschid portbagaju si de peste strada unde e o institutie de stat Parchet or smth iesi un jandarm la ei (care imi si povesti)si ii intreba ce fac.ei cica schimba roata.Le zisa sa schimbe roata in alta parte si sa nu se atinga cineva de scuteru' ala.Gizas...mi-e frica si sa mai ies pe strada ma.La 18 ani imi iau pistol ca nu se mai poate! e Foamne mare in Romania,ai grija de acu,cauta ceva un garaj si baga-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 pune-i o husa ceva .... nu mai atrage atentia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 pune-i o husa ceva .... nu mai atrage atentia si crezi ca daca i-ar pune o husa,ciorditori l-ar confunda cu o masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 nu ma intelegeti,l-am lasat in fata casei prietenei mele,iar noi eram in curte!!!Am zis ca nu are rost sa-l mai leg...dar vad ca are...Nu am vazut asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 nu ma intelegeti,l-am lasat in fata casei prietenei mele,iar noi eram in curte!!!Am zis ca nu are rost sa-l mai leg...dar vad ca are...Nu am vazut asa ceva. mai bine du-l la un garaj decat sa ramai odata fara el sau sa ti-l zgarie si dupa aia sa arate naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 si crezi ca daca i-ar pune o husa,ciorditori l-ar confunda cu o masina? nu asta era ideea.......ideea era ca nu atrage atentia asa tare , si prelungeste timpul necesar furtului tu tot timpul pui intrebari dinastea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) hmm.. si giurgiu e un oras cam la fel cum e craiova....adica.. cu destul de multi rromi......dar vad ca inca nu au inceput sa fure scutere/motoare.... (din cate stiu eu) un singur scuter a fost furat de un nebun care i-a dat foc . eu il las mereu cu ghidonu blocat! atat, nu am altfel de protectie..... pana acum nu mi-am facut griji... si o singura data am gasit umblat la butonul de la semnalizare. parerea mea e ca husa mai rau atrage atentia..... eu mereu cand vad o masina/motor cu husa pe el.... sunt tentat sa vad ce e sub husa Editat Octombrie 31, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) na cu dupa o luna de stat afara m-a lasat si pe mine bateria si dimineata ii car la pedala Editat Noiembrie 1, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 eu imi bag p$la...a 4-a oara incearca sa mi-l fure ma.Asta nu e tara!Il lasai parcat in fata casei lu gagica-mea si noi stateam in curte...opreste un renault laguna cu nr straine incarcat cu 2 ciori.Deschid portbagaju si de peste strada unde e o institutie de stat Parchet or smth iesi un jandarm la ei (care imi si povesti)si ii intreba ce fac.ei cica schimba roata.Le zisa sa schimbe roata in alta parte si sa nu se atinga cineva de scuteru' ala.Gizas...mi-e frica si sa mai ies pe strada ma.La 18 ani imi iau pistol ca nu se mai poate! hai mah .. :\\\\\ .. ai mai facut u un topic de ziua ta cand a sarit un tigan pe scuter a fugit cu tine in spate te-a dus in tiganie....pana la urma ai scapat ca in telenovele.:|... mai lasa si u vrajeala;).... de 4 ori :\???sincer nu cred:| daca nu ai ideei sa faci mai multe posturi mai bine abtinete... :\ P.s. nu am nimic cu u in rest esti baiat de tb (adica ai postat lucruri interesante) da la capitolu furat:\ le exagerezi:D..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 In ce oras traiesti?Ia vino cu scuteru' la craiova sa vedem daca ai curaj sa-l lasi vreo 2 ore nesupravegheat!Si fi tu sigur ca ce s-a intamplat de ziua mea din pacate e adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 de unde pot sa-mi comand ceva cauciucuri pt scuter ? 140/60 13" pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 dai o fuga la un magazin paneuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikky Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Incearca la pam.ro sau depozituldeanvelope.ro (0745763874) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 cei de la Depozitul De Anvelope sunt neseriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 E adevarata faza ca din 2007 putem da de B de la 16 ani dar putem conduce doar cu un sofer cu experienta in dreapta?Ma gandeam la primavara sau bag un A1 cu B in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate