OVK Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 ne place,ne place.Da' de ce nu iei direct din .Ro ? Ca iesi la acelasi pret!Si e si mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) ne place,ne place.Da' de ce nu iei direct din .Ro ? Ca iesi la acelasi pret!Si e si mai usor. tata e incapatanat si vrea el sa ia din Germania oricum mi-l aduce niste prieteni de al lui nu e problema cu transportu problema e ca nu are JetForce TSDI pe stoc ,sa sti OVK chiar mi-ai dat incredere sa-mi iau runner esti un scump Dar iubirea mea in afara de TZR care am inteles ca nu e nici unu pe stoc in Europa ramane JetForce TSDI. Mai am posibilitatea la acest Derbi GTR,dar si vanzatorul de la magazinul cu Runner-ul si JetForce-ul a spus ca cel mai bun e Runner-ul.Acesta este GTR Editat Noiembrie 13, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 Stiu GTR-ul.Arata de milioane.Imi place mai mult ca runnerul dar nu stiu ce sa spun despre motor performante/fiabilitate...am auzit ca ar fi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Stiu GTR-ul.Arata de milioane.Imi place mai mult ca runnerul dar nu stiu ce sa spun despre motor performante/fiabilitate...am auzit ca ar fi bune. chiar mai bune la performanta decat runner-ul sau jetforce-ul dar se reflecta si in pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 Atunci Raul ia-ti GTR . Sima7x,tu parca ti-ai pus role mai usoare...cat te-au costat si de unde le-ai luat?Imi poti cumpara si trimite prin posta?Raman dator vandut!Te ajut si eu cu ceva daca pot! Daca imi iau set motor ceva sa incerc sa-l montez eu?Sau e asa greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 chiar mai bune la performanta decat runner-ul sau jetforce-ul dar se reflecta si in pret... tata mi-a zis ca ia comunicat vanzatorul de la magazin unde sunt si Runner-ul si GTR-ul ca Runner-ul este mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu o intrebare : dintre toti scuteristii , are careva carnet a/a1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu o intrebare : dintre toti scuteristii , are careva carnet a/a1 ? eu am de abia 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu o intrebare : dintre toti scuteristii , are careva carnet a/a1 ? da... la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Eu am A1 (ca sa ma dau mare ) ma da frig e.... ...ce aiurea e sa mergi cand n-ai manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 eee am scuter,primu meu scuter CPI GTR sper sa-l am acasa cat mai curand:D,model 2006:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu o intrebare : dintre toti scuteristii , are careva carnet a/a1 ? Ce spui ? ? Mai zi odata ca nu te aud Iti dai seama ca daca aveam A1 aveam ceva mai mare....N-am permis din Comoditate Da la primavara am si io.Ai ma ce dreacu faci cu motoru ala ca am mai multi km ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 eu am A-ul de o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu o intrebare : dintre toti scuteristii , are careva carnet a/a1 ? prezent . ...oricum mai stiu pe uni cu motoare care au carnetul dar degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 O alegere buna Raul!Sa aveti grija unu' de altu' si multi km fara incidente!(Ai grija cu frana aia de fata ca e moarte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 frumos rau cpi ala.. mi se pare ca are transmisie pe lant ... oricum e frumos cu rotile alea mari .. sunt rare cpi gtr , nu vezi peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 eee am scuter,primu meu scuter CPI GTR sper sa-l am acasa cat mai curand:D,model 2006:D cam cat ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 cam cat ai dat pe el ? 2000 de euro...mama pe sambata asa imi vine cred ,nu am mai vazut la nimeni pe aici prin cartier(berceni)voi aveti prieteni care au CPI GTR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 daca am Rezolvat cu RAR-ul cu scuterul , unde trebuie sa ma duc mai exact la PRIMARIE sa-l inscriu ca si moped . sau cum trebuie sa fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 frumos rau cpi ala.. mi se pare ca are transmisie pe lant ... oricum e frumos cu rotile alea mari .. sunt rare cpi gtr , nu vezi peste tot. Transmisia este pe curea.Derbi Gp1 are pe lant. Cu CPI este cam aiurea ca, daca o sa aiba nevoie de piese nu prea va avea de unde sa cumpere. Maine daca ar fi sa imi cumpar un scuter nou mi-as cumpara DERBI GP1 parerea mea este ca este cel mai furmos scuter la design mai frumos ca JetForce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) 2000 de euro...mama pe sambata asa imi vine cred ,nu am mai vazut la nimeni pe aici prin cartier(berceni)voi aveti prieteni care au CPI GTR? poi nici nu este mult 2000 ... mai najpa o sa fie cu piesele... in romania exista vreo reprezentanta ? in bistrita nu am vazut vre-unu asteptam sa postezi in topicul 'poze cu scuterele noastre' Editat Noiembrie 14, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Transmisia este pe curea.Derbi Gp1 are pe lant. Cu CPI este cam aiurea ca, daca o sa aiba nevoie de piese nu prea va avea de unde sa cumpere. Maine daca ar fi sa imi cumpar un scuter nou mi-as cumpara DERBI GP1 parerea mea este ca este cel mai furmos scuter la design mai frumos ca JetForce. Da ma Gurule , ai dreptate... ma gandeam la ala .. oricum Gp1 cu GTR parca sunt frati seamana destul de mult eu zic ca JetForce 125cc Compressor rupe tot, inclusiv pretzu ) 22.650 RON si prin giurgiu este un cpi popcorn...nu stiu de ce, dar prima impresie a fost de chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Da ma Gurule , ai dreptate... ma gandeam la ala .. oricum Gp1 cu GTR parca sunt frati seamana destul de mult eu zic ca JetForce 125cc Compressor rupe tot, inclusiv pretzu ) 22.650 RON si prin giurgiu este un cpi popcorn...nu stiu de ce, dar prima impresie a fost de chinezarie Doar farurile seamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 nu cred ca e scuter de pana 180cc sa rupa jetforce 125 compressor!Bine se reflecta si la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 nu cred ca e scuter de pana 180cc sa rupa jetforce 125 compressor!Bine se reflecta si la pret Generatie mai noua?? Daca nu ce zici de un runner 180cc 2t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate