Alex_16 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) Pentru revista Scooter fun trimiti un email la info@scooterfun.ro, merita. Am trimis si eu mail acum cu numele, prenumele si adresa postala. Sper sa primesc si eu revista. LA: Acum mi-am dat seama ca nu am scris localitatea si adresa mea... am scris numai adresa postala. Sa mai trimit un mail ? sau nu e nevoie? Editat Octombrie 27, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am o nelamurire privind regulile de circulatie intr-o intersectie. totdeauna ma incurcam in intersectia respectiva. deci... care sunt regulile de circulatie in tipul acesta de intersectie? e nedirijata ... peste tot intra regula prioritatii de dreapta ? (cu exceptia aluia care are cedeaza trecerea). desi am facut cursul de legislatie ... tot nu-s sigur. mai bine intreb. de ex.. eu daca vin de pe drumul b si merg tot in fata spre C trebuie sa acord prioritate la aia de pe A in orice directie ar merge? si daca vin de pe A merg spre B am prioritate sau trebuie sa acord la acela care vine dinspre C spre B.. ? dinspre C spre A stiu. restu sunt neclare. Semnul cedeaza trecerea nu se observa pentru cine este. Deseneaza-l mai bine. Este peste drum dar cu fata spre drumul A si se adreseaza celor ce vin pe A? Sau, daca este pus pentru B si C, atunci ar trebui sa fie pozitionat altfel, inainte de intersectie. Modifica poza si posteaza din nou ca sa poti primi un raspuns corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 are cineva un PLUTITOR de benzina (pt un 2t) ??as avea nevoie de altul pt ca cel original se umple mereu cu benzina si inneaca motorul e cilindric putin mai mic ca 2 capace de suc puse unu peste altul.. sau cum se repara chestia asta k se umple si daca pui super glue..sa confectionez altu ..din ce ?? Baga un dop de pluta in el sau in locul lui Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Semnul cedeaza trecerea nu se observa pentru cine este. Deseneaza-l mai bine. Este peste drum dar cu fata spre drumul A si se adreseaza celor ce vin pe A? Sau, daca este pus pentru B si C, atunci ar trebui sa fie pozitionat altfel, inainte de intersectie. Modifica poza si posteaza din nou ca sa poti primi un raspuns corect. Semnul cedeaza trecerea este pus doar pentru cei de pe C care se indreapta spre B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Baga un dop de pluta in el sau in locul lui Bafta! Eu zic sa se prezinte cu o sticla de Cotnari la noi si ii facem un plutitor mai bun ca cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Un motociclist ardelean e oprit de un politist care il intreaba: -Dati-mi numele si prenumele. -Ai innebunit?!...Si pe urma cum sa ma mai numesc?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 daca tot ai deschis discutia asta: Un barbat roaga o blonda sa vada daca ii merge semnalizarea de la masina. Aceasta se apleaca pe aripa masinii si zice: -Da... nu... da... nu... Ursul merge prin padure cu motocicleta. Da peste iepuras si il invita la o plimbare cu el. Merg cu 80 km/h cand ursul il intreaba: - Iepurasule ti-e frica? - Nu. Merg cu 100 km/h, cand ursul intreaba iar: - Iepurasule ti-e frica? - Nu. Se opresc. A doua zi vine iepurasul cu motocicleta lui si il invita pe urs la o plimbare.Merg cu 150 km/h cand iepurasul intreaba: - Ursule, ti-e frica? - Nu. Dupa o vreme se apropie de o prapastie. Iepurasul intreaba iar: - Ursule tot nu ti-e frica? - Nu. - Mie mi-e, ca nu ajung la frana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 daca tot ai deschis discutia asta: Un barbat roaga o blonda sa vada daca ii merge semnalizarea de la masina. Aceasta se apleaca pe aripa masinii si zice: -Da... nu... da... nu... Ursul merge prin padure cu motocicleta. Da peste iepuras si il invita la o plimbare cu el. Merg cu 80 km/h cand ursul il intreaba: - Iepurasule ti-e frica? - Nu. Merg cu 100 km/h, cand ursul intreaba iar: - Iepurasule ti-e frica? - Nu. Se opresc. A doua zi vine iepurasul cu motocicleta lui si il invita pe urs la o plimbare.Merg cu 150 km/h cand iepurasul intreaba: - Ursule, ti-e frica? - Nu. Dupa o vreme se apropie de o prapastie. Iepurasul intreaba iar: - Ursule tot nu ti-e frica? - Nu. - Mie mi-e, ca nu ajung la frana!!! De unde stii bancul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) l-am gasit pe ceva site dc? Editat Octombrie 29, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 De unde stii bancul asta? Hai acu zi.. ca de la tine il stie Ce intrebare idioata . De unde stii bancul asta? De unde naiba sa il stie? Prieten,Net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Hai acu zi.. ca de la tine il stie Ce intrebare idioata . De unde stii bancul asta? De unde naiba sa il stie? Prieten,Net. Nu vorbeam cu tine.Canta in alta parte. Razvy:Eu il stiu dupa blogul unui prieten credeam ca tot de acolo il sti si tu.Il postasem si eu pe un forum Editat Octombrie 30, 2008 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu vorbeam cu tine.Canta in alta parte.Razvy:Eu il stiu dupa blogul unui prieten credeam ca tot de acolo il sti si tu.Il postasem si eu pe un forum Esti zeu meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Esti zeu meu ! Nu te mai baga in seama peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Razvy:Eu il stiu dupa blogul unui prieten credeam ca tot de acolo il sti si tu.Il postasem si eu pe un forum daca il cauti bine il gasesti pe mai multe site-uri bancul asta si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu te mai baga in seama peste tot Ce-ai ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu te mai baga in seama peste tot Arata unde m-am bagat in seama peste tot . PS : Esti zeu meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Arata unde m-am bagat in seama peste tot . PS : Esti zeu meu ! Nu am timp ma sa-ti arat,ca nu-mi pierd timpul cu tine. PS:Esti cuuul rau Editat Octombrie 31, 2008 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Nu am timp ma sa-ti arat,ca nu-mi pierd timpul cu tine.PS:Esti cuuul rau Te-alinti ! PS : Esti zeul meu ba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 deci ... comanda pe easyparts care mai face? Rolly mai face... daca da cand face? ca nu prea raspunde pe messenger. sau cine altcineva mai face? de 2 piese micutze am nevoie doar.. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) uitati cum se fura un scuter http://www.youtube.com/watch?v=53ktixfnfvU Editat Octombrie 31, 2008 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Te-alinti ! PS : Esti zeul meu ba ! Suferi ca un trist in fata calculatorului.Si ba vorbesti cu ma-ta! Te pup GILEROSSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 uitati cum se fura un scuter http://www.youtube.com/watch?v=53ktixfnfvU astia sunt romanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Suferi ca un trist in fata calculatorului.Si ba vorbesti cu ma-ta!Te pup GILEROSSI tu vorbesti ma labaditza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 tu vorbesti ma labaditza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) tu vorbesti ma labaditza ? Cu tine chiar nu are rost sa-mi bat capu."Moldovenii tot prosti este" PA Editat Noiembrie 1, 2008 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate