Sima7x Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 care imi zice si mie unde scrie exact in noul cod ca pentru scutere nu mai trebuie permis si k e nevoie de absolvirea unui curs de legislatie ?! la ce articol? .....am citit noul cod asa mai pe sarite ...si nu am gasit asa ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Nici eu nu am gasit si as fi curios. Am gasit doar articolul in care scrie ca trebuie sa ai peste 16 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 deci, baietii, legea zice ca orice se inmatriculeaza in functie de categorie si cc trebuie permis corespunzator. la scutere TREBUIE permis. nu exista asa ceva ca nu trebuie permis....ca sa fie clar singurele la care nu trebuie carnet sunt acele mopeduri , ciclomotoarele (sau cum le zicem noi - "Brisca"). asa ca cei care circulati fara va recomand cu caldura si sa nu ma injurati - puneti-va pe invatat si dati examenul ca, cu acest cod rutier nou va vor manca de vii politistii pe bune fratilor - am auzit din surse sigure ca se face campanie mare mare care este ca o vanatoare pentru acesti scuteristi fara carnet si fara acte. si nici nu o sa stea la discutie asa ca grija ce faceti si numai bine!............sper ca v-am ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Ne-ai ajutat foarte mult. Dar nu ne-ai spus nimic ce nu stiam. :bow: Mi-e egal. Oricum anul viitor cred ca o sa-mi vand scooterul, asa ca daca imi fac gaborii(de fapt parintilor mei, nu mie) acum un dosar penal sau doua nu o fi asa mare tragedie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Ne-ai ajutat foarte mult. Dar nu ne-ai spus nimic ce nu stiam. Mi-e egal. Oricum anul viitor cred ca o sa-mi vand scooterul, asa ca daca imi fac gaborii(de fapt parintilor mei, nu mie) acum un dosar penal sau doua nu o fi asa mare tragedie. eu am incercat doar sa ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 fara cearta ca va sparg Eu il am trecut ca moped si stau linistit in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 scuterul meu in talon are 49,3cc, v max:45km/h si 4kw ... dar e trecut ca Scuter Solo .... dupa noul cod pot merge cu el doar cu dovada aia? in noul cod PARCA nu mai exista denumirea de scuter daca am permis categ B (de ex) , inseamna ca am abslovit un curs de legislatie... punctele de penalizare se pot aplica pe acel permis? chiar daca categoria cu care merg nu necesita permis... sper ca ati inteles ceva, si am puteti lamuri si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 baieti care aveti speedfight2,imi spuneti si mie care este viteza maxima cand scuterul este delimitat? e vreo diferenta de V max inte cele racite cu lichid sau cele pe aer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 @sunnyboy:SF2 merge cu 70 cam asa. Noua mea evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 ms OVK arata bine ma intreb cum o suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 mijto toba ti-ai tras ovk... eventual sa pui o poza mai clara sa vedem cum sclipeste cromul ala. si nu uita de filmulet in care o auzim cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 14, 2006 Autor Share Postat Decembrie 14, 2006 ms.mai dureaza pana o montez...dupa sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 ma vreau sa stiu si eu e bun de ceva KYMCO agility? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 eu zic ca nu.acum dupa noroc.adica nu stiu ce sa spun la banii aia primesti ceva destul de bun dar daca cauti pe forum eu am avut numai probleme cu unul inchiriat cu doar 3000km la bord.de performante nu poate fi vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 ma vreau sa stiu si eu e bun de ceva KYMCO agility? in loc de ala merita sa iei peugeot ludix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 ms....m am lamurit....ms.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 frumoasa toba OVK use it wisely Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 Thanks,I will Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 hai fratilor mai ziceti si voi ceva mai deschideti un topic ca eu cel putin ma plictisesc de mor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 du-te si plimba-te cu scuteru eu acum am venit pana nu ninge sau nu e exagerat de frig afara.. nu-l las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 du-te si plimba-te cu scuteru eu acum am venit pana nu ninge sau nu e exagerat de frig afara.. nu-l las aici e frig sau na ce-o fi insemnand frig numa pt scuter. LOL intre noi fie vorba azi maine e craciunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 ... azi maine e craciunul woah ca de abia astept... mancare si beutura pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 a da? unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 cum de unde?? DE LA MOS CARCIUUUUUUNN!!!!! haha chiar! ce vreti sa va aduca mos craciun? si nu va ascundeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 mie mi-a adus toba,cilindru,set motor complet + echipament nou P.S.Mi-am trimis rotile la Brasov la un atelier sa le scoata vopseaua pt ca vreau neaparat sa le cromez sa dea bine cu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate