AnDreas01 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 cumpara da ti'am zis ca vreau ceva reliable asa ca mai bine imi iau nou, sa stiu ca are garantie si tot la ea...cu toate ca ma Are un prieten de al meu Beta de 50(e super super motorul noi amandoi pe Beta l-am facut pe unu cu un rieju Rs2matrix de 125(e super si nici nu costa mult la mana a 2-a..bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Are un prieten de al meu Beta de 50(e super super motorul noi amandoi pe Beta l-am facut pe unu cu un rieju Rs2matrix de 125(e super si nici nu costa mult la mana a 2-a..bafta! Parca Matrixu era de 50cc, in fine povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bykes.ro Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 [...] Insa acum situatia s-a schimbat! Deja se sedimenteaza comunitati de scuteristi, mai ales in sanul comunitatilor mai mari, cele ale motociclistilor. Chiar mai mult, au aparut forumuri exclusiviste dedicate celor cu scutere. Locuri in care te poti informa, unde iti poti face prieteni si poti invata ce inseamna scuterul si lumea acestuia. Astfel, salutam existenta primelor doua cluburi de scuteristi: CSR (Comunitatea Scuteristilor din Romania) si SCUTERCLUB (Clubul Scuteristilor din Romania). CSR este un club lansat de ceva vreme, o comunitate comunicativa si constructiva de oameni de calitate. [...] Articol complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 sal all ce imi face politia daca nu am cursul de legislatie absolvit? daca ii zic, ca incep scoala de soferi B ul hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Nu stiu daca-l va interesa. Ca sa circuli cu mopedul, in conditii legale, trebuie sa ai absolvit un curs de legislatie.(punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Costy nu se numeste Rieju Rs2 matrix 125?sau Rieju Rs2 125??...dak nu se numeste matrix my bad...nu conteaza dak se numeste matrix sau nu crezi ce vrei ala cre minte nu castiga nik dupa pareprea mea...Bafta! iti pot spune sigur ca era Rieju rs2 125cc........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 parca e 120 ron amenda daca nu ai cursu de legislatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 parca e 120 ron amenda daca nu ai cursu de legislatie. ar trebui sa fie dosar penal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 stie cineva dak are vreaun dealer in buc jetforce sau gp1 pe stock sa pot si eu sa-l vad inainte sa-l platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 lol, pai si daca fac cursul de legislatie, in cadrul scolii de soferi pt B nu e ok? pt ca e tot un drac, cele 6 ore de curs, si apoi dau iesirea din scoala tot acelasi lucru se intampla, doar ca daca fac special pt moped imi da si bucata aia de carton cum ca e PERMIS .. ce ziceti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Am si eu o intrebare, am un Aerox, cu 8200 de km facuti, cam la ce ar trebui sa ma uit de uzura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 cum sa te uiti la uzura?sa vezi daca s-a uzat ceva? poate dupa 15.000 zic eu sa schimbi segmentii aeroxu meu e din 2005 cu 7700 km si nu cred ca au fost segmentii vreodata schimbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Sal!As vrea si eu sa stiu dak are cineva de aici Peugeot XR6?Ce puteti spune despre el?Dak aveti puneti si cateva poze!ms... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Sal!As vrea si eu sa stiu dak are cineva de aici Peugeot XR6?Ce puteti spune despre el?Dak aveti puneti si cateva poze!ms... al meu are 30.000 si crek are setu schimbat de vreo 195463856383659 ori..... ....are ambreiaj sport si role pt demaraj....fuge 90 si demaraj aproape pe o roata... era pt alby scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 (editat) stie cineva dak are vreaun dealer in buc jetforce sau gp1 pe stock sa pot si eu sa-l vad inainte sa-l platesc imi recomanda care un dealer bun ? help Editat Iulie 1, 2007 de phat_sua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 MAI OAMENI chiar nu stie nimeni nimic in Bucurestiu' ala ca pe mine unu ma dispera de cate ori a intrebat sarmanu' om de scuterele astea 2. Spuneti macar ca nu stiti sau nu exista ca inebuneste cu noi aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 nu tre sa iei foc asa nu realizasem k sunt stresant , pe viitor voi fi mai rezervat thx de initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 sal all ce imi face politia daca nu am cursul de legislatie absolvit? daca ii zic, ca incep scoala de soferi B ul hmmm stai linistit ca nu`i imbunezi cu nimic daca le zici asta... pe mine cand m-au oprit anul trecut si le-am zis ca mai am putin si termin A1 nu i-am induiosat cu nimic. e ca si cum le-ai zice: "stiti... eu cand voi fi mare o sa ma fac politist "... sunt politisti => nu-i intereseaza decat dovada concreta si mie mi s-ar fi parut mai echitabil un dosar penal... dar deh... legislatia s-a schimbat numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 adiq ce iti fac acum . doar iti dau amenda 120 lei si gata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 pai si daca fac cursul de legislatie, in cadrul scolii de soferi pt B nu e ok? pt ca e tot un drac, cele 6 ore de curs, si apoi dau iesirea din scoala tot acelasi lucru se intampla, doar ca daca fac special pt moped imi da si bucata aia de carton cum ca e PERMIS .. ce ziceti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 pai si daca fac cursul de legislatie, in cadrul scolii de soferi pt B nu e ok? pt ca e tot un drac, cele 6 ore de curs, si apoi dau iesirea din scoala tot acelasi lucru se intampla, doar ca daca fac special pt moped imi da si bucata aia de carton cum ca e PERMIS .. ce ziceti voi daca ai permis de conducere, ORICE CATEGORIE, nu iti mai trebuie si cursu ala... pt ca-i tot un drac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 bine bine ,dar cursul de legislatie in cadrul scolii de soferi ,categoria B o sa il am absolvit, inainte de a avea carnetul B dupa ce o sa am cursul de legislatie absolvit mai e vreo 2 luni pana cand am carnet deci, ce ziceti pot sa circul asa ? absolvind cursul de legislatie in cadrul scolii de soferi categoria B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 nu vrea instructorul de legislatie sa iti faca un bilet de mana, cu semnatura si stampila scolii ? nu este 100% legal, dar poti demonstra politailor ca ai facut un curs. Daca este un instructor de treaba, o sa iti faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Ajutatima si pe mine , daca cumpar un aprilia sr tot modelu vechi , cu racire pe lichid si frana pe spate pe disc , fara acte . Pot sa ii schimb cadru cu al meu (care nu are racire pe lichid si frana pe spate cu disc ) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate