ddcristi Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Cica sambata dimineatza (26.08.2006), subsemnatu' (impreuna cu fumeia) shi Sandu (impreuna cu nevasta), urmeaza sa plecam la o plimbarica mica din Timisoara catre Vintzu' de Sus. Daca totul merge bine, sambata seara ajungem acolo. Am vrea sa merem la o tura cu mocanitza de acolo... Shi apoi, in zilele urmatoare, sa ne plimbam prin zona (Birsana, Shurdeshti, Sapantza, etc.)... Eu, vinerea cealalta, tre' sa ajung inapoi in Timisoara... Dar Sandu va pleca mai departe in tzara, catre mare... Mai are careva kef de o plimbarica impreuna cu noi? Daca vrea careva sa se lipeasca (din Timisoara, Arad, Oradea), sunatzi-ma la 0744/391511. See ya! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Cica sambata dimineatza (26.08.2006), subsemnatu' (impreuna cu fumeia) shi Sandu (impreuna cu nevasta), urmeaza sa plecam la o plimbarica mica din Timisoara catre Vintzu' de Sus. Daca totul merge bine, sambata seara ajungem acolo. Am vrea sa merem la o tura cu mocanitza de acolo... Shi apoi, in zilele urmatoare, sa ne plimbam prin zona (Birsana, Shurdeshti, Sapantza, etc.)... Eu, vinerea cealalta, tre' sa ajung inapoi in Timisoara... Dar Sandu va pleca mai departe in tzara, catre mare... Mai are careva kef de o plimbarica impreuna cu noi? Daca vrea careva sa se lipeasca (din Timisoara, Arad, Oradea), sunatzi-ma la 0744/391511. See ya! DDC Vintzu de Sus in MM????Poate Viseul de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate