topcrosstcs Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 are 5 ani, o tona de talent si determinare. a rupt parcarea si circuitul de motocross de la ciolpani in doua ii uram noroc in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Bravo lui si felicitarii....Sa ai parte de el (parintii)si sa ai ajute Dumnezeu sa reuseasca si sa ne aduca multe cupe pt Romania(desi nu merita tara asta nimic)....ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 Bravo lui si felicitarii....Sa ai parte de el (parintii)si sa ai ajute Dumnezeu sa reuseasca si sa ne aduca multe cupe pt Romania(desi nu merita tara asta nimic)....ASFALT USCAT!!! nu este pustiul meu. eu reprezint circuitul de motocross de la ciolpani, unde pustiul "si-a facut debutul" ca sa zic asa a inceput sa vina sa se antreneze la noi, si este exact ceea ce dorim. din ce in ce mai multi copii, sustinuti si de parinti, care sa vina la motocross. cei interesati de acest sport ne pot gasi zilnic la ciolpani. bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan.hipp Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 eu am 13 ani si voi veni la voi cu tatal meu ..cat de curand:)felicitarile mele pentru baiat:D eu la 5 ani eram cu pocketu prin nisip:)) Mesaj completat eu am 13 ani si voi veni la voi cu tatal meu ..cat de curand:)felicitarile mele pentru baiat:D eu la 5 ani eram cu pocketu prin nisip:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www.patrickmoto.ro Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 are 5 ani, o tona de talent si determinare. a rupt parcarea si circuitul de motocross de la ciolpani in doua ii uram noroc in viitor. Ii urez noroc vad ca nu are cizme,am o pereche de sidi marimea 31 la 250 lei daca le vrea i le putem da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate