Caniggia Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Cine? Eu si cine vrea sa mai mearga Ce? O plimbare de 5-6 zile Unde? Ungaria - Austria - Croatia - Serbia...nu neaparat in ordinea asta De ce? Pentru ca se termina sezonul in 2 luni si nu cred ca alta ocazie voi mai intalni Cand? La inceput de octombrie Asadar. Daca mai vrea cineva sa vina e...binevenit. Pentru detalii va stau la dispozitie aici. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSI Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Eu pe 29.09. daca nu ploua plec in Italia pe la Arad si nu prea m-ar deranja o companie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 Eu pe 29.09. daca nu ploua plec in Italia pe la Arad si nu prea m-ar deranja o companie. Eu plec pe 27 din Bucuresti si am sa dorm in noaptea aia in Arad. De acolo o iau spre Budapesta - Viena - Graz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate