Jump to content

GSI

Membru
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About GSI

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2005
 • Motocicleta
  HD Street Glide

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  scooter yamaha 125, scooter aprolia 150, scooter yamaha 250, scooter suzuki 400 (2 buc), yamaha xvs 1300 midnight star
 1. Deci daca vii cu amanta 60 lei intrarea, apoi ca sa maninci ai o singura optiune (s-a gasit un club sa puna monopol pe mancare ca ce puii mei sintem mafioti din nastere ), apoi gasesti preturi mai mari la accesorii decit in magazin (in majoritatea cazurilor ). Sint expozanti atat de basinosi ca ti-ar cere bani numai ca sa te uiti la mobrele lor. Din ce in ce mai rau , s-a dus vremea cind Bebelusele veneau la expozitie. Dar vin si anul asta , tot singur, numai asa ca sa imi blestem alegerea .
 2. de unde puii mei ai scos si perla asta . motocicleta normala ? putea sa fie si cu masina si sa faca accident dupa o noapte de chef . sau putea sa nu. dar tu Einstein Mark II stii sigur ca motocicleta e de vina .
 3. am mai spus povestea mea si o repet de 1000 de ori. am trecut exact prin asa ceva cu sotia ca pasager iar conserva era un x5. dar eu aveam 60-70 pe unirii si de asta pot sa va scriu acum. viteza ucide. putea sa intre si in zid, la 50 mai scapi . restul sint povesti.
 4. Am fost , am vazut, am scris, ce era de citit poate ma lamuresti . 4 rulote cu mancare la fix 2o metri de intrarea improvizata (care se putea face in asa fel sa includa si acele rulote.) la care nu puteai merge decit daca mai plateai inca o data intrarea . Trebuie sa fii Einstein ca se prinzi ?
 5. in loc sa avansam mergem inapoi ca doar sintem popor de idioti. Suprafata mai mica, mai putini expozanti, preturi mai mari ca in magazine, mancare numai dintr-un loc, organizare de cacao,pe scurt RIP SMAEB.
 6. Locuiesc in spatele blocurilor de pe bulevard. Pe acolo se da blana mereu, strada laterala este abia intre biserica si policlinica, in rest numai parcare perpendiculara pe strada. Si tocmai la inceput de sezon, naspa. Sanatate maxima bikerului, dar anul asta canci moto.
 7. Eu am facut rezervare de joi 05.07. dar sint singur (ma rog cu nevasta ) si cred ca plec din Cluj.Drumul il fac in 2 etape, o noapte o dormim linga Budapesta
 8. Intrunirea de la mare 9-11 iunie, una dintre cele mai reusite de pe la noi din cite am inteles.
 9. Oameni buni, daca omul zice ca da 8-9 ori la cheie nu e de la consumatori . La mine la passat la -20 a pornit la a doua cheie. La -12 grade trebuie sa porneasca la prima cheie daca bateria invarte bine. Bateria aia de care zici are 760 A la pornire, capacitatea ei este de 70 sau cit e prima valoare. Cel mai bine mergi la un specialist ca aici sint prea multi ,,cunoscatori,,. Si intreaba pe forum Renault .
 10. dap, 10 ani, azi discutam cu nevasta despre placa mea de metal din picior (de la alegat pe banda in sala) si cum de naiba la accidentul asta nu am avut nimic rupt, asa ca mi-am zis sa verific daca cineva a discutat pe forum despre accidentul nostru. Partea urita e ca la un motociclist se string zeci de alti motociclisti in caz de accident, eu n-am avut parte decit de ,,conservari,, dar care toti am fost de partea noastra cum era si normal. Motociclisti au trecut, dar nu s-au deranjat sa opreasca ca deh, eram 2 scuteristi ... urit. Uitasem de chestia asta. Cine zicea mai sus ca nu era grav acci
 11. fratilor pe vreamea aceea erau alte legi, ce este acum la peste 90 zile era atunci la peste 20 . Afara erau 40 grade, eu eram in bermude, sandale, camasa sau tricou , pe cap o braincap , sotia blugi si o bluzita iar pe cap o Nolan openface. Chestia e ca la plecare nevasta isi luase si ea tot o braincap dar am trimis-o in casa sa ia casca Nolan ceea ce a contat mult in accident. Eu nu m-am lovit la cap, puteam sa fiu si cu o sapca. In schimb am spart torpedoul cu genunchii ceea e nu a fost prea placut. Handy ne-a dat 50 milioane plus banii de pe asigurare si cu ce am luat pe scuterul pt piese m
 12. oho dupa atitia ani m-am gindit sa caut. Scuteristul eram eu si o aveam si pe nevasta-mea in circa. Yamaha Majesty de 250 proaspat vopsit si revizionat. Vedeam de pe Nerva Traian de la fostul Conex, am virat stinga pe Unirii. Era ora 18 parca, cald de mori, aglomeratie mare. Pe Unirii benzile 2 si 3 erau blocate insa prima era libera iar eram primul din coloana care facuse la stinga pe Unirii. Aveam intre 60-70 km/h dupa ceasuri si de la distanta am vazut un BMW X5 culoare inchisa care venind din fata vroia sa mearga pe strada care ducea la Banca CR Firenze pe vremea aceea. Din partea mea el e
 13. Am patit ceva f asemanator : pe Unirii in Buc, unul cu un X5 mi-a taiat fata cind eram la 4 metri de el deci am intrat in plin cu 60 km/h. Eram in bermude, sandale,pe un scuter de 250 si cu nevasta pasager. Eu nu mi-am rupt nimic, nevasta proiectata in portiera spate pe care a indoit-o cu casca. A avut fracturat nasul din cauza ochelarilor si clavicula. Dar am supravietuit amandoi. Scuterul dauna totala. cu amortizoarele indoite, cadru strambat. Daca era in locul meu unul cu vitezomana era pa si pu la revedere. Astia saracii erau tineri si fara minte. Soferul are partea de vina, dar sa fim se
 14. ar fi bine sa te documentezi de pe net pt preturi inainte de expozitie pt ca deobicei domnii afaceristi maresc preturile la expo si inca destul de mult. Marfa va fi, mentalitatea romanului e problema.
×
×
 • Create New...