ShowNoMercy Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) mai copii, nu vreti voi sa va dati tare si sa fiti admirati in orase pe la baruri cu o raketa din asta ?? ca eu nu mai sunt bun de insuratoare acu si vreau sa revin la softendureala mea de toata viata, cu nevasta dupa mine ... asa ca ... anunt: skimb R1 cu vaca mare, cat mai 9, diferente de pret dicutabile cu mult fair play ! detalii pe aici: /index.php?showtopic=48828 sau aici: /index.php?showtopic=57393 Editat August 25, 2006 de ShowNoMercy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Gata deja cu R1 ?! Cam scurt mariaju. Erai foarte incantat de ea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShowNoMercy Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 inca sunt ! dar singur nu pot sa ma bucur nici de batranete ... dar de natura nu mere pe R1 nici nevasta, nici cortul si bagajele .. iar eu altfel nu prea stiu si nici nu prea gust Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Asta cam asa e ... spor la vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate