magarusulmarius Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 excursie : bucuresti - focsani - galati- tulcea - vama veche - balcic - shumen - ruse - buc, impreuna cu motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 * niiiiiiice! ce chef de viata mi-ati facut! foarte faine imaginile si piesa - mi-am amintit cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Aha.... v-am vazut motoarele la intrarea in Gradina Botanica. Frumos Kawasaki.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Aha.... v-am vazut motoarele la intrarea in Gradina Botanica. Frumos Kawasaki.... De fapt e un Suzuki V-Strom sub acoperire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate