dopu Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 topicul l-am deschis pt ca mai am nevoie de cateva piese pt jawa -far original -stop -coturi si tobe originale pt cine e interesat am 3 cilindrii de jawa 175 unul cu piston si segmenti noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 super marfa spor la treaba, ai ceva de lucru la ea seaua si ea trebuie schimbata, nu are treaba cu modelul respectiv in cazul in care gasesti modelul original si vrei sa o arunci pe asta , da un mesaj, o primesc eu am uitat dau si bani pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopu Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 super marfa spor la treaba, ai ceva de lucru la ea seaua si ea trebuie schimbata, nu are treaba cu modelul respectiv in cazul in care gasesti modelul original si vrei sa o arunci pe asta , da un mesaj, o primesc eu am uitat dau si bani pe ea am si originala fa o oferta pe seaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Uh, deja parcă simt că te invidiez nițel. S-o faci frumoasă Âşi mergătoare! ÂŞi-ți să n-ai parte de bubăraia pe care-am găsit-o eu prin motor! Ai să găseÂşti mult ajutor pe forum, dac-o să ai nevoie. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 ai P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 /index.php?...697&st=1410 acolo ai stop original randul 4 prima poza, far eu zic ca ai , trebuiesc astupate gaurile din aripa si lateral fata sau cumprata alta aripa.In rest...spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopu Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) alte piese dati p.m daca aveti nevoie Mesaj completat alte piese dati p.m daca aveti nevoie Mesaj completat gumele sunt pe 18 Mesaj completat Mesaj completat am si o geaca daca are cineva nevoie Mesaj completat saua si coturile cromate sunt date Editat Octombrie 9, 2010 de dopu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) La ce preț sunt toate piesele astea? Măcar rezervorul cu ampermetru, carburatoarele, pinioanele Âşi ce mai ai de 250. Editat Octombrie 9, 2010 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopu Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 poze cu jawa in starea in care se afla acum am dat jos aripile le-am sudat si acum urmeaza sa le polizez sa le aduc la forma lor si sper sa gasesc pe cineva sa le sablez Mesaj completat alte piese dati p.m daca aveti nevoieMesaj completat Mesaj completat gumele sunt pe 18 Mesaj completat Mesaj completat am si o geaca daca are cineva nevoie Mesaj completat saua si coturile cromate sunt date Mesaj completat poze cu jawa in starea in care se afla acum am dat jos aripile le-am sudat si acum urmeaza sa le polizez sa le aduc la forma lor si sper sa gasesc pe cineva sa le sablezMesaj completat ultima poza este un capac de jawa 350 este de vanzare Mesaj completat pozele pentru ivan Mesaj completat si doua poze cu simsonul in starea in care se afla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate