tilla tilla Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 salut Am si eu un gpx care a cedat de tot si nu stiu de unde sa scot un manual de reparatie. am incercat pe dif.ru si multe altele care l-ati recomandat dar nu am reusit. Mai dati-mi o ideie vă rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 salut Am si eu un gpx care a cedat de tot si nu stiu de unde sa scot un manual de reparatie. am incercat pe dif.ru si multe altele care l-ati recomandat dar nu am reusit. Mai dati-mi o ideie vă rog apoi zi mai multe despre motocicleta an,model,typ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 apoi zi mai multe despre motocicleta an,model,typ Si ce probleme.Poate invat si eu ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fidelina Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Si eu vreau.... un site.... pt un Kawasaki En 500 din '92... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Sal. Cauta-l pe HADESS de pe forum. Da-i un mesaj, ceva, ela are manual de service de kawa gpx (el are GPX 750, dar manualul e pentru mai multe modele). Daca il rogi frumos, iti face un xerox si ti-l trimite, probabil. Va intelegeti voi cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate