yonatzu Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Salutare calatorilor, excursia mare de vara asta am facut-o pana in Anglia, la Manchester mai exact, unde ne-am dus sa vedem meciul Manchester - Poli, timisoreni fiind. Ok, defapt meciul a fost pretextul perfect pentru aceasta calatorie, dar asta e alt aspect chiar daca anul asta am vrut neaparat sa vedem Moscova pe 2 roti, si ne-am pregatit putin pentru asta, am avut ghinion cu incendiile ce au fost acolo si am fost nevoiti/sfatuiti sa anulam toata treaba pentru ca intradevar a fost prapad cu focurile alea. cum perioada nu o puteam schimba si de plecat era "musai" sa plecam, am schimbat destinatia intrun minut, meciul picand la fix. Si cum Anglia era pe agenda programata demult, a iesit o tura faina. in concluzie, ca sa pastram prezentarile sofisticate (la moda pe aici) va invit sa savurati o calatorie moto-fotbalistica pana in patria fotbalului, prezentata in detaliu pe www.turemoto.ro toate bune p.s. o sunat pompos, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Superrrrr! am ce sa citesc, in seara asta Felicitari pt tura! PS -trebuia sa pui topicul la 'imagini din calatoriile pe 2 roti", sa vada tot poporul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Felicitari pentru tura facuta!Am citit cu placere povestirea calatoriei iar pozele sunt faine!I-ti doresc calatorii la fel de reusite ca aceasta! Era sa uit Hai Poli(de la un frate rapidist)! Editat Octombrie 10, 2010 de adiy32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 mersi de aprecieri. blogul l-am facut mai mult pentru mine ca dupa ani incepeam sa uit toate detaliile, asa ca m-am gandit sa le povestesc ca sa le am si mai incolo sa fiu drept nu sunt extrem de mare microbist dar am crescut la 100 de metri de stadion si ma duc la meciuri cand am timp. am fost si la meciul cu Rapid de acuma 2 saptamani, ati venit multi, vreo 1500. cred ca cea mai mare galerie din ultimii ani prin TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Mai cauta si tu pe forum din cand in cand,poate stau oameni in R'dam. Pacat ca nu am stiut ca treci prin NL. Aveam parcare si cazare . Asta e,data viitoare,poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 Mai cauta si tu pe forum din cand in cand,poate stau oameni in R'dam. Pacat ca nu am stiut ca treci prin NL. Aveam parcare si cazare . Asta e,data viitoare,poate. da, asta mi-o scapat. sa fiu sincer am schimbat planul atat de repede ca nu am apucat sa ma documentez. defapt m-am pregatit mult pentru moscova si nu am mai avut nervi sa caut, am plecat si gata. era fain sa ne intalnim in NL, poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate