Sari la conținut

Manchester 2010


yonatzu
 Share

Postări Recomandate

Salutare calatorilor,

 

excursia mare de vara asta am facut-o pana in Anglia, la Manchester mai exact, unde ne-am dus sa vedem meciul Manchester - Poli, timisoreni fiind. Ok, defapt meciul a fost pretextul perfect pentru aceasta calatorie, dar asta e alt aspect :crack:

 

chiar daca anul asta am vrut neaparat sa vedem Moscova pe 2 roti, si ne-am pregatit putin pentru asta, am avut ghinion cu incendiile ce au fost acolo si am fost nevoiti/sfatuiti sa anulam toata treaba pentru ca intradevar a fost prapad cu focurile alea.

 

cum perioada nu o puteam schimba si de plecat era "musai" sa plecam, am schimbat destinatia intrun minut, meciul picand la fix. Si cum Anglia era pe agenda programata demult, a iesit o tura faina.

 

in concluzie, ca sa pastram prezentarile sofisticate (la moda pe aici) va invit sa savurati o calatorie moto-fotbalistica pana in patria fotbalului, prezentata in detaliu pe www.turemoto.ro

 

toate bune

 

p.s. o sunat pompos, nu ? ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru tura facuta!Am citit cu placere povestirea calatoriei iar pozele sunt faine!I-ti doresc calatorii la fel de reusite ca aceasta!

Era sa uit Hai Poli(de la un frate rapidist)!

Editat de adiy32
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi de aprecieri. blogul l-am facut mai mult pentru mine ca dupa ani incepeam sa uit toate detaliile, asa ca m-am gandit sa le povestesc ca sa le am si mai incolo :blink:

 

sa fiu drept nu sunt extrem de mare microbist dar am crescut la 100 de metri de stadion si ma duc la meciuri cand am timp. am fost si la meciul cu Rapid de acuma 2 saptamani, ati venit multi, vreo 1500. cred ca cea mai mare galerie din ultimii ani prin TM :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai cauta si tu pe forum din cand in cand,poate stau oameni in R'dam. Pacat ca nu am stiut ca treci prin NL. Aveam parcare si cazare :). Asta e,data viitoare,poate.

 

da, asta mi-o scapat. sa fiu sincer am schimbat planul atat de repede ca nu am apucat sa ma documentez. defapt m-am pregatit mult pentru moscova si nu am mai avut nervi sa caut, am plecat si gata. era fain sa ne intalnim in NL, poate data viitoare :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...