MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Provoc BMW-istii la o liniutza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Provoc BMW-istii la o liniutza! la sinaia ? Editat Septembrie 5, 2006 de mihaisarghe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Se pot face inscrierile la liniute de pe acum sau la fata locului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Se pot face inscrierile la liniute de pe acum sau la fata locului? La fatza locului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) la Galati se va desfasura un concurs de liniute cu BMW-uri care se baga ??? propun sa vina toate BMW-urile de la Sinaia Editat Septembrie 5, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Cum stati cu fetele in Galati? Razvane se gasesc... Dar nush daca o sa ai timp de ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Provoc BMW-istii la o liniutza! Ma primiti si pe mine cu un M6 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Ma primiti si pe mine cu un M6 ? ce sa faci cu el ??? sa ni-l dai noua ??? daca e motocicleta te primim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Razvane se gasesc... Dar nush daca o sa ai timp de ele... lasa ma..timpul nu e problema...ca nu ne ia mult..poshta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) lasa ma..timpul nu e problema...ca nu ne ia mult..poshta bunaaaaaaa in primul rand... bine v-am gasit. ma bucur sa vad ca toata lumea se pregateste cu nerabdare pentru marele eveniment din w-endul asta abia astept sa vin salutari organizatorilor si felicitari Editat Septembrie 5, 2006 de bunny_rider Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 lasa ma..timpul nu e problema...ca nu ne ia mult..poshta Vroiam si eu sa ma combin cu bracio si ca de obicei ai stricat tu tot... Si sa va mai zic inca ceva... Rugatziva sa ma sponsorizeze tata ca daca vin, SUNT SINGUR ACASA..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Ma primiti si pe mine cu un M6 ? Scoate-i 2 roti, shi esti bine venit la liniutza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 mai e putin timp si incepe distractia !!! haideti si mai ajutati clubul cu pregatirile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Motociclistii galateni platesc ceva daca vor sa mearga la concert? De unde incepe parada? Cat este cotizatia la club? As vrea sa ma inscriu si eu. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 mai e putin timp si incepe distractia !!! haideti si mai ajutati clubul cu pregatirile... cu cea mai mare placere ma ofer sa va ajut...cu ce pot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 isppita doar stii ce ai de facut nu..ca abia ce am vorbit..) dracule! Uraa vine intrunireaa!!!!veniti la galati ca nu aveti ce pierde,....avem McDOnalds.....Circ..dunare...motoare..rock...winmarkt shopping center...concursuri...set cauciucuri...bonuri de benzina...feete buunee rau...bautura...paza..>...nisip...piscina..vreme calda...service-uri de motociclete...si nu in ultimul rand...Oameni Adevarati..:* Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 @Merckx: esti binevenit in cadrul clubului. Pentru a deveni "membru cu acte inregula" te asteptam maine seara in jurul orelor 19:00 la terasa Gradinita, locul unde se aduna membrii clubului. Pentru mai multe detalii chiar acum iti trimit un PM cu numarul meu de telefon si alte informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 de ce se suprapun intrunirile ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 @Merckx: esti binevenit in cadrul clubului. Pentru a deveni "membru cu acte inregula" te asteptam maine seara in jurul orelor 19:00 la terasa Gradinita, locul unde se aduna membrii clubului. Pentru mai multe detalii chiar acum iti trimit un PM cu numarul meu de telefon si alte informatii. @Merckx:Just me voia sa zica ASTA SEARA la terasa Gradinita care se afla la intersectia Coshbuc cu Tecuci!! Nu a fost atent ca atunci cand a postat era deja MIERCURI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 mai e putin timp si incepe distractia !!! haideti si mai ajutati clubul cu pregatirile... daca pot sa ajut cu ceva ma ofer voluntara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 /index.php?showtopic=58393 intreaba si tu pe aici! de ce se suprapun intrunirile ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 cunosc destui oameni care ar dori sa vina asa k am dat mai multe detalii, pe forumul www.metalhead.ro/forum despre aceasta intalnire. or sa vina si cativa de acolo, dar care nu au motor eu una pot doar sa admir aici pe forum nu am motor, si nici bani pana acolo...so poate k o sa vina si timpu meu. bafta baieti si felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 daca pot sa ajut cu ceva ma ofer voluntara e numai bine daca te oferi voluntara...cu cat sunt mai multe fete..cu atat e mai bine...ptr detalii...Privat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) e numai bine daca te oferi voluntara...cu cat sunt mai multe fete..cu atat e mai bine...ptr detalii...Privat pe bune acum.. daca pot sa va ajut cu ceva.. just name it Editat Septembrie 6, 2006 de bunny_rider Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Doua zile! Numai doua zile au ramas pana cand incepe PRIMUL MOTOSHOW din Galati! Sunt sigur ca o sa fim multi cei ce vom asista la inaugurare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate