ianachim Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 plecare samb dim undeva la 7.30 600 km cazare la 2 km de oras in hotel in principiu excursie de mancat si baut greceste duminica retur pe malul marii prin bulgaria varianta 1 sau prin centrul bulgariei si mancat la velikovo varianta 2 pentru a nu aparea discutii nu este excursie de incepatori nu stau sa dadacesc pe nimeni nu e cazare la 4 stele sau pe malul marii cu sunset in "baldachin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 plecare samb dim undeva la 7.30600 km cazare la 2 km de oras in hotel in principiu excursie de mancat si baut greceste duminica retur pe malul marii prin bulgaria varianta 1 sau prin centrul bulgariei si mancat la velikovo varianta 2 pentru a nu aparea discutii nu este excursie de incepatori nu stau sa dadacesc pe nimeni nu e cazare la 4 stele sau pe malul marii cu sunset in "baldachin" scurt si la obiect fain K-ul, sa ai noroc de el si sa-i dai pana nu mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 vad ca ai un fix cu Alexandroupoli. Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2010 Autor Share Postat Octombrie 12, 2010 scurt si la obiect fain K-ul, sa ai noroc de el si sa-i dai pana nu mai poate merci la fel si tie dar plec cu gsa Mesaj completat vad ca ai un fix cu Alexandroupoli. Drumuri bune! sal man am un vechi prieten grec acolo si e o placere sa stai la un vin cu marea in fata la o parola cazare ca in romania chiar mai ieftinache mancare nu mai vorbesc gordons spice, vin cu sprite, bere mithos so m.am saturat de ciorba de burta, ceafa la gratar, cartofi la punga si bere romaneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 si cum e vremea in wk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2010 Autor Share Postat Octombrie 12, 2010 daca as putea stii mulionar as fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 plecare samb dim undeva la 7.30600 km cazare la 2 km de oras in hotel in principiu excursie de mancat si baut greceste duminica retur pe malul marii prin bulgaria varianta 1 sau prin centrul bulgariei si mancat la velikovo varianta 2 pentru a nu aparea discutii nu este excursie de incepatori nu stau sa dadacesc pe nimeni nu e cazare la 4 stele sau pe malul marii cu sunset in "baldachin" salut dom`director, ma bag eu la o grecie . stabileste detaliile si ne auzim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Daca e vreme buna merg si eu, dar trebuie sa ajung la 19.00 in bucuresti. Oricum ne vedem joi si poate mai merge dan,dydy,mihai si plescoi. Editat Octombrie 12, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Daca e vreme buna merg si eu, vremea e naspa rau de tot pe acolo ... ne vedem joi si mai vorbim sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ce ati zice sa ne vedem joi la restaurantul libanez de pe malul garlei? Am impresia ca e pe strada Abatorului colt cu Splaiul Unirii. De la Timpuri Noi (sunt niste Universitati pe colt Dimitrie Cantemir si inca una daca nu ma insel Spiru Haret) tot inainte pe splai si pana in Luke Oil de la semafor, pe dreapta e carciuma. Are un spatiu f generos inauntru si noi suntem multi, are si narghilea pt cine pofteste, mancare mai usoara etc Pe la 7 ar fi bine pt mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) ce ati zice sa ne vedem joi la restaurantul libanez de pe malul garlei?Am impresia ca e pe strada Abatorului colt cu Splaiul Unirii. De la Timpuri Noi (sunt niste Universitati pe colt Dimitrie Cantemir si inca una daca nu ma insel Spiru Haret) tot inainte pe splai si pana in Luke Oil de la semafor, pe dreapta e carciuma. Are un spatiu f generos inauntru si noi suntem multi, are si narghilea pt cine pofteste, mancare mai usoara etc Pe la 7 ar fi bine pt mine... ne vedem joi la 19.00 la restaurantul libanez "CAPITAN" pe splaiul unirii, la tanti aia care il cearta pe plescoi Editat Octombrie 13, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ce ati zice sa ne vedem joi la restaurantul libanez de pe malul garlei?... in Luke Oil ... Pe la 7 ar fi bine pt mine... e ok si pt mine 19.00 , inainte de " luke " oil a draqu matematica asta ... dar acolo se poate bea ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 nu mai tin minte daca se poate bea...poate ceai libanez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 INCREDIBIL INCREDIBIL eu propun alexa......... si voi mergeti la un ceai libanez no ALAH fie cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 INCREDIBIL INCREDIBIL eu propun alexa......... si voi mergeti la un ceai libanez no ALAH fie cu voi si pina la urma cum ramine? alexa ori ceai libanez.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 nici eu nu mai stiu nu vezi ce discuta astia pe topicul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 ce e alexa? du-te la alexa sa bei sampanie si sa mananci slanina cu ceapa. mergem la libanez si bem in fata pe trotuar bere de la LukeOil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) *daca a nimerit Lucky Luke Daisy Town (si beraria), o sa nimeriti si voi libanezul. aveti grija la sticlele sparte! cheers! Editat Octombrie 14, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 eu acu plec de la birou ne vedem la 7 la libanez eu cu manuel venim cu biclele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2010 Autor Share Postat Octombrie 14, 2010 eu acu plec de la biroune vedem la 7 la libanez eu cu manuel venim cu biclele si eu cu cine "seruiesc" taxiul pulea mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 S-a schimbat locatia ne vedem la Berestroika pe Aleea Cauzasi in spate la fostul mag. Junior (bd. Unirii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 s.a stabilit plecare sambata ora 7.00 benzinaria omv de la city-mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 s.a stabilit plecare sambata ora 7.00 benzinaria omv de la city-mall vremea arata OK , deci plecam ne vedem dimineata la 7 la OMV city mall - pieptanari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 s.a stabilit plecare sambata ora 7.00 benzinaria omv de la city-mall vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 s.a stabilit plecare sambata ora 7.00 benzinaria omv de la city-mall ... si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate