IceLord Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 * Intruderul VS de 400, pe numee ei Lucky - Prima Doamna (cred ca n-am s-o uit usor..., da' asta e) De abia astept la primavara sa vad cum e sa meri pe intruder .....sa nu uitam ca suntem mai multi care tre sa facem schimb, sa vedem diferentele......oricum va astept pe la gheorgheni!!!Sa vedem cati vin din cei care au zis ca vin!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Prima (dupa Carpati si Simson SR2 ): Pannonia TLF chopper din 1960. 2: Dnepr Fat Ass Bandido lowrider din 1986. 3: Ural Eight Ball Midnight Special bobber din 1957-1962 (adica restul si motorul). Si langa astia: Pannonia TLB din 1961, Pannonia TLT din 1954, Pannonia P21 din 1972 + MZ gat de lup din 1960. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 superb uralul, cum e in general ca ma tenteaza unu....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 pai sa raspund si eu prima-...un Simson...n-am poza a 2-a - Ural pe care-l detin si acuma ....poza a 3-a - Moto Guzzi California Stone ...pe care-l detin si acuma...poza stai in Dr.Sarii?? sunt cel cu Ducati-ul verde.Vreu si eu sa-ti vad Moto Guzzi-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Prima mea bicicleta... apoi m-am suparat si l-am luat pe mnealui.... aipa fata de pe vulcan nu e cumva montata invers in poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Nu mai vine lumea pe la gheorgheni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 planeta 5 de luxe ciopărțită de subsemnatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate