DarkIAngel Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Salut, tocmai am achizitionat un GSXR 750 din 98 si l-am tavalit putin pe partea stanga. Nu sunt mecanic si din acest motiv apelez la voi. Are un capac pe partea stanga care s-a spart la impact cu asfaltul, din cate stiu eu acolo se afla alternatorul. Mi-a zis un prieten ca acel capac se sudeaza in argon, dar nu am inteles de ce curge ulei pe acolo. S-a mai rupt si altceva? Poate proprietarii de GSXR stiu sa-mi raspuna...... Ms frus si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 nu e obligatoriu ca daca este alternatorul acolo sa nu curga ulei...... nu stiu cum este motorul de gsx dar la ducati alternatorul este tot pe stanga iar sub capac se afla ulei..... adica alternatorul sta oarecum in ulei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 0788 987 333 - Doru aka Tanga, vb cu el si stabiliti ce si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Capacul ala are uley in el si d-aia curge.Daca ti-l sudezi in argon s-ar putea sa tina dar sa nu ramana poti si sa supureze p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate