Eol Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2011 Super !!!!! Filmele din aceasta categorie mi se par cele mai grozave filme realizate vre-o data !!! Cand ma plictisesc la munca privesc asa ceva. Super Io zic multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Ce tare filmare! Accelereaza numai in jos... tare faina bicicleta asta. Imi iau maine una sa fiu cool. Toti prietenii o sa fie invidiosi pe Jonsengul meu bobber primit in cutie prin posta. Buahhhhahaha. Vorba lui Draia, nu-mi vine sa cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Cu 1000E cumperi un Virago 250. Ai garantia unui motor in firea lui, suspensii, etc. Doua aripi, un rezervor, saua cat poate sa coste, chiar facute la comanda? Sigur iesi sub 2900 de dolari. Instalatia electrica minimizata si gata bobberul de dus la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate