Karelys Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Avand in vedere ca vremea pare sa fie ok, ma gandesc sa dau o fuga pana la mare sambata sau duminica. Destinatia Constanta (cam 450-500 km dus-intors) ca sa nu plec foarte devreme cand e frig si sa nu fac mult din drumul de intoarcere pe intuneric. Ritmul mai de incepatori: viteze legale, opriri destul de dese. Cel mai probabil pe A2 dar nu exclud nici drumul vechi prin Lehliu. Mai e cineva interesat sa vada cat de rece-i apa pe vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Avand in vedere ca vremea pare sa fie ok, ma gandesc sa dau o fuga pana la mare sambata sau duminica. Destinatia Constanta (cam 450-500 km dus-intors) ca sa nu plec foarte devreme cand e frig si sa nu fac mult din drumul de intoarcere pe intuneric. Ritmul mai de incepatori: viteze legale, opriri destul de dese. Cel mai probabil pe A2 dar nu exclud nici drumul vechi prin Lehliu. Mai e cineva interesat sa vada cat de rece-i apa pe vremea asta? As veni si eu pt o ciorba si un medicament la petea in 2 mai; vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 M-as baga si io, doar daca e sambata. Duminica am treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 M-as baga si io, doar daca e sambata. Duminica am treaba... Ai venit din Italia? Eu zic să facem un munte, să admirăm culorile toamnei... vremea va fi bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Salutare, o cruisereala spre mare ar fi super pt. maine, pe la 9-10 la intrarea pe autostrada e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Eu inca nu stiu sigur, s-ar putea sa merg la valenii de munte unde are fratele meu un teren; oricum va recomand drumul vechi; e mai frumos si mai calduros; sau ar fi o treaba si mai misto pe drumul prin adamclisi, cu bacul de la calarasi Editat Octombrie 22, 2010 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 N-am chef de bac, da' drumu' prin Adamclisi suna fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Eu inca nu stiu sigur, s-ar putea sa merg la valenii de munte unde are fratele meu un teren; oricum va recomand drumul vechi; e mai frumos si mai calduros; sau ar fi o treaba si mai misto pe drumul prin adamclisi, cu bacul de la calarasi Dacă vi cu motorul, poate facem drumul până la Văleni împreună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Amanati Valenii pt. saptamana urmatoare, ca-i festival de tuica acolo si hai la mare, am auzit ca au ciorba tare buna acolo, Filozofule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Amanati Valenii pt. saptamana urmatoare, ca-i festival de tuica acolo si hai la mare, am auzit ca au ciorba tare buna acolo, Filozofule Unde, la Nudibar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Drumul prin adamclisi tre sa fie superb, liber, peisaje frumoase, lumina de toamna, ar iesi niste poze faine; pana la urma cine si pe unde merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelys Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Eu deocamdata nu stiu daca mai pot sa merg pe undeva weekend-ul asta Posibil sa ma saboteze job-ul O sa aflu pana spre seara. Pana atunci, propuneti voi variante de ore/rute/loc de intalnire/etc si ma alatur si eu daca pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Rezumat: maine dimineata, cruisereala, Adamclisi, mare, nudybar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ca sa scapam de bac mergem pana la cernavoda si de acolo o luam spre ion corvin; mai departe propun de la deleni sa o luam pe drumul prin negru voda care ne scoate direct in 2 mai; la intoarcere cat mai scurt ca se lasa seara; sunt sanse bune sa vin, cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Eu merg, pe la 10-10:30 la intrare pe autostrada, daca mai vine cineva pot sa ajung mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate