Sari la conținut

Leaveyou

Super Membru
  • Număr conținut

    2.020
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://tdmromania.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    B
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 4TX
  • Numar Moto
    B 666 USM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago

Vizitatori Recenți Profil

1.457 citiri profil

Leaveyou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din ce stiu io, nu se prea intampla asa ceva la 3VD. Mai des apare fenomenul la 4TX, dar aceasta se datoreaza, in principal, faptului ca proprietarul nu supravegheaza cu atentie ochiul magic pentru a vedea nivelul uleiului. Experienta din clubul nostru mi-a aratat ca un singur 4TX (sau mai exact doua) s-a confruntat cu problema asta - cel(e) al(e) lui Alex. 4TX-ul e o mobra reusita si, daca ai grija de ea, nu te pricopsesti cu astfel de probleme. Spun asta dupa peste 60.000 km petrecuti in saua unui 4TX.
  2. Sal! Din ce stiu eu, la Cava ai putea gasi piesa pentru motor (cred ca mai are un motor relativ complet). Ambulanta Moto - 0724 228 200 Eu am o sa in plus, recent retapitata si nefolosita, dar fara macanismul de prindere pe mobra.
  3. ...la care s-ar adauga alternatorul.
  4. Scuze, n-am fost pe faza! Da, este exact solutia la care am ajuns si io : un parbriz lung + un deflector.
  5. La motocicleta asta nu cred ca exista parbriz sport. Mai degraba unul Standard si altele Touring (de diferite inaltimi). Al meu este un parbriz touring.
  6. Nu gasesti un parbriz asa mare. Daca nu reusesti altfel, singura sansa este sa adaugi un deflector. Eu am facut multe incercari (si de parbrize, si de deflectoare) si am ajuns la concluzia ca cel mai bun este X-creen de la MRA. Iti ofera sansa atat de multor reglaje, incat n-ai cum sa nu-ti gasesti solutia care sa te multumeasca.
  7. La 4TX nu-s bucse de cauciuc la ghidon. Asta e valabil pentru 3VD. Eu, in 60.000 km facuti de mine, n-am avut nicio problema cu furca, pompa de apa sau carburatorul. Am avut, insa, e drept, cu o=ring-ul de la termostat. Daca mobra e în mințile ei și tu ai grijă de ea, nu-ți va face nicio problemă! Cum s-a spus aici, trebuie sa stai cu un ochi de vultur pe ochiul...magic. Asa cum a zis si Cava, daca sesizezi modificarea nivelulului, nu trebuie sa intri in trepidatii. Mai verifica o data (mobra are un sistem de ungere ceva mai complicat) si abia apoi completezi, daca e nevoie. Iti spune cineva patit!. Si, pentru detalii, dacă te interesează, te duci pe forumul TDM Romania si afli cam tot ce vrei. Sau pe facebook... Felicitări pentru achiziție si să faci kilometri fără număr în șaua TDM-ului!
  8. 1. Consum mare. Vezi sa nu ai pierderi pe undeva (baia de ulei, zona electromotorului, zona pinionului mic, etc). 2. Turatia de ralanti e cea normala? Sigur nu a ramas socul un pic deschis? Pornirea mai dificila la cald ar putea fi legata de pompa de benzina sau de compresie. E bine sa masori si valoarea bateriei (+ incarcarea). Patrick e-n Portugalia, din pacate...Daca nu gasesti pe nimeni, poti merge, cu mare incredere, la George TNG (dezavantajul e ca locatia e langa Bucuresti si ca de George nu dai foarte usor). Bafta!
  9. Corect, Cava! Lasi mobra pe pozitia de stationare, care este cu un pas dupa pozitia de oprire normala. Dupa ce te dai jos de pe mobra, uita-te la stopuri sau la fauri si, daca-s aprinse, bagi cheia in contact si mai invarti in sens orar inca o pozitie si totul va fi perfect.
  10. Felicitari pentru achizitie si bun venit printre noi! Te asteptam si la intrunirea nationala care va avea loc la Sibiu!
  11. Vezi ca pe TDM Romania am pus un material cu codurile de culoare la fiecare model (daca nu ma-nsel). Uite aici http://www.tdmromania.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=101
  12. Luigi Vicol (luv, aici pe motociclism) are asa ceva, daca nu ma-nsel... Oricum, vorbeste cu el ca are statie pe mobra si stie multe pe tema asta. » Post actualizat in 10 May 2016 20:41 Cred ca sunt un pic interesat de acest pneu...
  13. Păi vezi că ți-am trimis e-mail cu noua parolă. Dacă nu găsești e-mail-ul, scrie-mi aici și-ți voi trimite noua parolă, ca mesaj privat.
  14. Și pe unde v-ați limbat?
  15. Am eu unul la vânzări.
×
×
  • Creează nouă...