hardcore Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 imi tre doar carcasa de la cutia de viteze...care aveti peakas asa ceva lasati peaici un nr de tel k va sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 daca stiam, am aruncat-o acum un an. ti-o dadeam moka oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 suna-l pe Gaspar Vasile. e un tip din Botosani de la care am comandat si eu piese de nipru. ii spui exact de ce ai nevoie si daca este livrabila ti-o trimite prin posta si o platesti la ridicarea coletului. asa mi-am cumparat si eu piesele de nepra...eu sunt din Baia Mare. telefonul lui este 0744/472055 incearca si varianta asta Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 am incercat gashpar nu are decat cutia cu totu si e al draq d scumpa mersi mult pt info oricum...ma gandeam poate are cineva peakas o cutie desfacuta/stricata sa cumpar numai carcasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 ei...asta e! daca aflu ceva...te anunt. apropo...cat ti-a cerut pe cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 am comandat eu cutie la gaspar... 4 mil cam scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate