dan_wolf Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Salut, in urma unei operatii estetice efectuate asupra farului de la motoreta am nevoie de un tutorial sau un DIY pentru a a efectua reglajul farului. Cred ca m-ar ajuta un DIY nu neaparat dedicat pentru zx6r, "traduc" eu pe limbajul ei . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Metoda mea: Pui moto fata in fata cu o masina parcata la vreo 10-20 de metri distanta. Reglezi farul astfel incat atunci cand stai pe moto, lumina sa bata sub parbrizul masinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Salut, in urma unei operatii estetice efectuate asupra farului de la motoreta am nevoie de un tutorial sau un DIY pentru a a efectua reglajul farului. Cred ca m-ar ajuta un DIY nu neaparat dedicat pentru zx6r, "traduc" eu pe limbajul ei .Multumesc. Sper sa te ajute. E mai usor sa adaptezi procedura pt. moto pentru ca nu are decat un far. Reglaj_faruri.pdf Editat Octombrie 25, 2010 de Jorj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate