itc Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 Hai ca vad ca toata lumea discuta despre Simsoane primavara asta Al meu e gata, cu o singura exceptie, care ma impiedica sa-l duc la RAR. Cand am montat dinamul, rotorul (care intra pe con pe ambielaj) are bataie, si freaca de stator. De-aia - draci curent de incarcare. Nu vreau sa dau ambielaju' jos sa-l rectific, si nu stiu cum draq sa fac sa elimin bataia asta (are cam 0,5 mm fata de axa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Aprilie 6, 2004 Autor Share Postat Aprilie 6, 2004 ...am uitat sa mentionez, am toate piesele originale pe el, si nu vreau sa adaptez nici o piesa de la alt motor, vreau sa le fac p-ale lui sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 Emulsie de ciocan si rabdare. Pui rotorul la punctul unde atinge maxim, notezi, dai rotorul jos, pui un alt surub (de sacrificiu) , ii arzi un ciocan mic, pui la loc rotorul, probezi etc. etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate