ALEX NINJA Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Daca are cineva o scarita pe dreapta de la un kawasaki zx6r 2000-2005 sa ma sune ca m-i s-a rupt Cred ca se potriveste de la mai multe modele de kawa ca aia sant cam prosti si le fac pe toate la fel Cumpar pe loc ca nu am cum sa merg nu din cauza franei ci din cauza suportului de picior tel 0722.200.820 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 Chiar nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 sudeaz-o pe aia veche daca mai ai bucatile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 Gata am rezolvat-o am sudat-o pe aia veche provizoriu si am comandat alta noua dar vine intr-o luna Merci Mihaip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dama Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Gata am rezolvat-o am sudat-o pe aia veche provizoriu si am comandat alta noua dar vine intr-o luna Merci Mihaip unde ai sudat-o, eu tre sa-mi sudez un caopac de aluminiu, puii mei tot curge ulei pe colo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate